Vaga i Skorpija:Vole do ludila,ali ko ih povredi-vracaju deset puta jace!

Vaga i Skorpija:Vole do ludila,ali ko ih povredi-vracaju deset puta jace!

2024-03-13 0 By Admin

 Moramo da kazemo da su vaga i skorpija inace zodijaci koji znaju da vole. Ali, ovo su i zodijaci koji znaju da odu!

 

 VAGA

Znak za kojeg se kaze da je najlepsi u zodijaku. Znak koji voli do ludila i to je najveca moguca istina. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vaga nikada ne zaboravlja. Bas nista. Ona ne zaboravlja ni tudju dobrotu, ni tudje suze. Ovo je znak koji je poseban sam po sebi i koji ume i zna da voli kao niko na ovom svetu.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja voli iskreno ali koja dobro zna kada je vreme da se okrene i ode. Ovo je neko ko je poseban i ko je u stanju da pokusava dugo da svaki sukob resi na lep nacin. Istina je da je ljubav jedne vage jaka do ludila. Ali, onog trenutka kada je povredite do srzi, znajte da nece sedeti skrstenih ruku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vaga je znak koji itekako zna kada je vreme da se okrene i ode i to je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je ovaj znak jako opasan neprijatelj. Da ume da uzvrati bol za bol, suzu za suzu. I da je ovo znak kojeg treba svako da ima kao prijatelja, ali i znak kojeg se treba cuvati.

Vaga ne pocinje prva. Nikada. Ali, kada vas voli, kada vam da dusu, srce, sve sto ima, a vi joj to isto srce slomite… Onda se pazite njenog bola i besa. Onda ce biti u stanju da uradi sve.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2