Bik:Ici ce glavom kroz zid da dobije ono sto naumi!

Bik:Ici ce glavom kroz zid da dobije ono sto naumi!

2024-03-12 0 By Admin

 Prava istina je da je bik neko ko je specifican. Ovo je znak sa kojim moze biti jako lepo, ali i jako komplikovano!

 

Bik je znak koji tacno zna sta zeli. Ovo je jedna od onih osoba koje bas nikada ne odustaju od onog sto naume i to je velika istina. Kada se zaljubi ovaj znak ce uciniti bas sve ali moramo da kazemo da je u stanju da sve ocekuje i da dobije.

To je zato sto ovaj znak zapravo nikada ne zaboravlja koliko vredi. Kada se zaljubi bik je znak koji ce svim silama da se trudi da tu osobu osvoji. Vazno je da kazemo da on ne igra dvolicno, da nije od onih koji ce sedeti na dve stolice ili graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Bas naprotiv. Bik je znak koji se ponasa prema ljudima bas onako kako bi voleo da se oni ponasaju prema njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To ne znaci da nema nimalo sumnje da je ovo osoba koja voli svim srcem i osoba koja je spremna da istraje u onome sto hoce i u onome sto naumi. Dakle, ovo je znak koji ume i da oprosti ali koji dobro zna kada je vreme da nekome okrene ledja za sva vremena. Kada voli, voli svim srcem, ali moramo da kazemo jos jednu vaznu stvar… Kada zamrzi, ovo je znak koji ce biti u stanju da uradi bas sve i to je jako vazno! Dakle, mozemo da kazemo da je jako pametno cuvati se besa osobe rodjene u ovom znaku jer je bik neko ko moze biti spreman na sve.

Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da je ovo osoba koja je prijatelj za pozeleti. Bik ume i zna da cuva tajne koje mu neko poveri. Njemu nikada nece pasti na pamet da nekome naudi i da oda tajne koje ste mu poverili. Pa cak i ako dodje do svadje, do sukoba, bik je znak koji ce ostati odan prijatelj. Naravno, to zahteva i od drugih ljudi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2