Naredna 72 sata:I dalje dobri sati ovom zodijaku jer mu nece biti niko ravan po sreci!

Naredna 72 sata:I dalje dobri sati ovom zodijaku jer mu nece biti niko ravan po sreci!

2024-03-11 0 By Admin

 I dalje slede dobri sati ovom zodijaku i niko mu nece biti ravan po sreci!

OVAN

Vreme je da se i dalje vodite svojim  zeljama. Vreme je da pokazete da cete se moci snaci u svemu tome. Mada ce vam se ciniti da ste se zapleli u klupko zelja, uspecete da znate sta vam je ciniti. I da verujete da cete uspeti da zelje i ostvarite.

 

BIK

Nema vam druge, no da sada shvatite gde ste i prihvatite cinjenice. Vreme je da se sami potrudite u ovoj losoj poziciji. Nece vam biti prijatno, ali ste sami krivi za priliku u koju ste sebe doveli.

 

BLIZANCI

Imacete iznenadne situacije i drustvo koje niste dugo videli. Od vas se ocekuje da budete neko ko ce da drzi stvari pod kontrolom. Nece vam biti lako, ali gledajte da sve drzite  pod budnim okom.

 

RAK

Imate priliku susreta sa nekim dragim osobama. Od vas se ceka da budete raspolozeni i da im pokazete da ste obradovani susretom. Do toga je posebno stalo jednoj osobi, koja ceka vase reakcije. Bice da joj se svidjate.

 

LAV

Zelecete novu sansu i ona ce vam se pruziti, a vi gledajte sta cete dalje. Mozda je sada prava prilika da pokazete da cete se truditi. Cak i sto ste gresili, i propustili i vece sanse, na ovu gledajte kao na poslednju. Bar sto se tice jedne osobe.

 

DEVICA

Vasa situacija se popravlja i vreme je da se radujete. Ovi dani vam donose prelepe sate i bicete i srecni i zadovoljni. I verujte da vam niko nece biti ravan po sreci ovih dana. Od vas se ceka da  pokazete srecu pred svima i da je delite sa bliznjima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2