Vaga i Skorpija tokom marta: Ulaze u lepu emotivnu vezu-na pomolu iznenadna romansa!

Vaga i Skorpija tokom marta: Ulaze u lepu emotivnu vezu-na pomolu iznenadna romansa!

2024-02-26 0 By Admin

Tokom marta cete uci u lepu emotivnu vezu kojoj ce se mnogi cuditi. Na pomolu je romansa izmedju ova dva zodijaka!

VAGA

Tokom marta je sve moguce. Mozda vam ovaj mesec donese velike odluke od kojih ce sve drugo da zavisi. Da krene napred i u daleko boljem smeru. Mozda u smeru u kojem ne slutite da bi ikada moglo. Ali hoce, cak i na vase veliko iznenadjenje.

Mozda cete shvatiti da sebe niste dobro poznavali, jer cete raditi nesto mnogo upornije, mnogo vrednije i odlucnije. I vreme je da menjate sve sto do sada, ili niste radili, ili ste radili pogresno. Ne znaci da je tako bilo u prethodnom periodu, ali niste se dobro snasli. Radili jeste, ali ne sebi na korist. Vise ste obavljali sve ono sto su drugi ocekivali od vas, nego ste zeleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Kao da ste ziveli za druge, sada je vreme da sebe stavite u prvi plan. Da svoj zivot uzmete u svoje ruke i zivite svoj zivot. Nista kako drugi hoce, vec kako vi zamislite. Vreme je da budete odlucniji i razumniji i da radite sve sto hocete. Ispunite svoje planove, a ne ono sto vam se naredjuje. Odluke neka budu samo vase, a ne po zelji i misljenju bliznjih. Krenuce vam radno… Tokom marta vama svakako nece biti dosadno.

I da ne verujete ni sebi, zaljubicete se u jednu skorpiju. Mozda nikada niste ni pomislili, niti imali plan za dalje. Na cudjenje svih postacete par i ucete u emotivnu vezu sa njom. Svidelo se to kome ili ne, vi samo idite putem kojim vas vodi srce. Sledi vam lepa romansa koju mozete pretvoriti u nesto trajno.

Vazno je samo da slusate svoja srca i svoju volju. I sreca je na pomolu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2