Vodolija-horoskop za mart:Novca vam nece faliti,ali ce vam ljubavna sreca biti slabija strana!

Vodolija-horoskop za mart:Novca vam nece faliti,ali ce vam ljubavna sreca biti slabija strana!

2024-02-25 0 By Admin

Novaca vam nece faliti, ali ce vam ljubavna sreca biti slabija strana!

Vodolija

Vreme je da se tokom marta usmerite na odredjena zivotna polja. Sto se tice vaseg radnog polja, radicete i imacete. Ono sto je sigurno, vama tokom marta novca nece faliti. Ali ce vase emotivno polje biti prazno. Zato ce vasa ljubavna sreca da vam bude slabija strana.

Ne mora tako da ostane, ali cete morati da se potrudite. Gledajte sta da cinite da se i to polje popravi. Tako biste zaokruzili svoju licnu srecu i vasa bi sreca bila u celini kompletna. Nekada neke stvari nece da nam krenu, ma kako se mi trudili. Vazno je da se ne odustaje!

Vazno je da idete od osnovnih polja, i da se okrenete svome radu. Sve u svemu, svi zivimo kako mozemo, jer sve nam je ovisno o novcu. Mozda niste neko ko ih je imao uvek, ali ste uvek radili i bili vredni. Cesto ste bili hvaljeni i voljeni kao kolega, kao radnik i covek koji zna za glavna pravila. Za rad, red i disciplinu.

Necete popustati sa obavezama koje vas vode i koje ce vas terati.Cak cete raditi i vose nego se tood vas ocekuje. Vas cilj ce biti da se dokazete pred nekima koji ne veruju u vas. I da se istaknete, cak mnogo vise od drugih. Imacete  pruzenu sansu  na jednom zadatku i uspecete da ga obavite. I da znate da ce vamsve biti svedeno na rad.  Zato vam tokom meseca nece faliti novaca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2