Iznenadna prosidba do kraja meseca: Samo ce jedan zodijak cuti carobne reci!

Iznenadna prosidba do kraja meseca: Samo ce jedan zodijak cuti carobne reci!

2024-02-24 0 By Admin

Do kraja meseca samo ce jedan zodijak biti srecan: Cuce carobne reci od voljene osobe. Sledi prosidba!

OVAN

Niste neko ko  nije od reci, pa cete se svojih reci i drzati. Dali ste neka obecanja i voljni ste da ih ispunite. Odgovorni i savesni, sledicete put obaveza, bez zalbi i price da ste umorni. Carobne reci ce izostati, ali vasa zarada nece!

 

BIK

Pokazite da cete se odluciti da budete mnogo odlucniji i hrabriji. Nemojte da zapadate u lose raspolozenje i monotoniju ovih dana. Vreme je da se pokrenete, a ne da se predajete. Imate se vi cemu nadati, samo mislite da nemate!

 

BLIZANCI

Ne smete da se uzdate u osecanja srca, jer se zaljubljujete. Ocekujete da ce vas ta osoba ignorisati, pa se plasite. Umesto sto ste neko ko se brine sta ce biti sutra, budite odlucni. Postupite otvoreno i slobodno.

 

RAK

Ne brinete se sto nikako da se desi iznenadna prosidba, vec se usmerite zeljama. Srce vas vuce ka jednoj osobi. Ako je tako zasto vi cekate da se to desi. Morete ici uputiti neke carobne reci i pospesiti neke odredjene korake.

 

LAV

Vasa sreca je da ste svesni nekih promena, inace bi vas zatekle nespremnog. Vreme je da budete odlucni sta hocete i sta je ono sto zelite licno vi. Sta zeli vase srce, i koje to carobne reci zelite cuti uskoro?

 

DEVICA

Pokazite da ste svesni nekih cinjenica, i idite  napred. Ako su one za vas nepovoljne,  ucinite nesto da menjate stvari. Mozda nije vreme za carobne reci na vasem emotivnom polju. Ali je vreme da odredite svoj cilj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2