Vodolija:U stanju je bas sve-ne igrajte se sa njom!

Vodolija:U stanju je bas sve-ne igrajte se sa njom!

2024-02-19 0 By Admin

Vazno je da kazemo da je vodolija znak koji je svestan toga koliko vredi. Moramo da kazemo da je unikat.

 

Vodolija je znak koji je pravi borac. Ume i zna da voli i jasno je da je ovo neko ko tacno ume da se ponasa. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja voli svim srcem ali da je jasno da je ljubav ovog zodijaka jako tesko zasluziti. Ona nije neko ko tolerise mnogo.

U stanju je da prasta mozda vise od svih ali itekako zna kada je pravo vreme da se okrene i ode. I jasno je da je vodolija neko ko zna da cuva tajne ali uvek imajte na umu da ona zna koliko vredi. Jedini je znak koji je u stanju da zahteva da dobije onoliko koliko da. Moze da vas voli do neba ali odlicno zna kada je vreme da se okrene i ode… Pa cak i ako vas voli najvise na celom svetu zato sto ona ne trpi da neko od nje pravi budalu.

Moramo da kazemo da se razlikuje od ostalih po tome sto ima petlju da kaze istinu. Cak i onda kada to niko ne bi, cak i onda kada zna da ce to da nekome slomi srce… Vodolija je znak kojem je postenje pre svega. Za prave ljude cini sve ali itekako ume i zna da istraje u onome sto naumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dace vam svoju dusu, svoje srce, svoju ljubav… Ucinice sve sto moze ali je vazno da kazemo da je ovo neko ko je spreman da se izbori za ono do cega joj je stalo. Ostanite ono sto jeste i znajte da nema nimalo sumnje da ste bas takvi odani i verni. Da ste bas takvi najbolji, pa cak i onda kada se ponasate drsko ili oholo.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2