Ciganske karte vam otkrivaju sta koga ceka do 28.februara!

Ciganske karte vam otkrivaju sta koga ceka do 28.februara!

2024-02-16 0 By Admin

Ciganske karte vam otkrivaju sta koga ceka do kraja februara!

OVAN

Ciganska karta vam vidi da vas ceka tuga. Ko ce da bude razlog te tuge, jos vam nece da otkrivaju. Jedino sto trebate znati, jeste da je to zbog jedne osobe koja ce vas neprijatno iznenaditi. Budite oprezni.

 

BIK

Ciganska karta vam vidi nervozu i nemir. Da li ce to biti zbog vase situacije u kojoj ste? U svakom slucaju je bezizlazna, mada za sve postoji resenje. Ono zavisi od jedne starije osobe, i ako vam pomogne, dugovacete joj veliku zahvalnost.

 

BLIZANCI

Ciganska karta vas nikako ne obilazi jer ste nezaobilazna karika u lancu desavanja. Nista od vas ne moze da se ocekuje osim da ste tu uvek. Za jednu osobu ste neko od najvece vaznosti  i podrska i u narednom periodu.

 

RAK

Ciganska karta vam vidi veliku neizvesnoist koja vas grize. Sve biste dali da se rese neke situacije. Da je bar do vas, znali biste i sta i kako. Ovako vam ostaje samo da se nadate najboljem mogucem resenju.

 

LAV

Ono sto govori ciganska karta,  jeste da je izvesna samo vasa tvrda volja. Nesto zelite da postignete i ne date se nikome da vas spreci. Idite za svojim ciljem i ne oklevajte da se suprostavite preprekama. Nije da ih nece biti!

 

DEVICA

Ciganska karta upozorava na oprez  i strpljenje. Neko vam je najavio vidjenje,  i vasa ljubav ce biti  na potezu. Malo ste u dilemi kako da se postavite u datoj situaciji. Savet je da ne brzate, sve ce biti spontano.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2