Petak,subota i nedelja:Tokom sedamdeset dva sata,ovim znacima slede minuti vredni zivota!

Petak,subota i nedelja:Tokom sedamdeset dva sata,ovim znacima slede minuti vredni zivota!

2024-02-15 0 By Admin

Tokom sedamdeset i dva sata slede minuti vredni zivota!

 

OVAN

Vreme je za bolje dane i da se radujete zivotu. Ako su do sada bili drugaciji, potrudite se da budu bolji. Mada ste zbunjeni zbog necega i ne nadate se nicemu, ohrabrite se. Mozda budu pred vama minuti vredni zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se lose i neraspolozeno, ali i zbunjeno. Od vas se ceka da budete jasniji i mnogo odredjeniji. Nemojte da se zalite kuci, a tamo gde trebate nesto reci, cutite kao zaliveni. Pokazite svoj stav.

 

BLIZANCI

Ne mozete da se radujete, a da tu nije osoba do koje vam je stalo. Ocekujete njen dolazak i da poteku reci koje jos niste culi. Izadjite u drustvo skupa i cucete reci koje ste i zeleli. A kada cujete da ste voljeni, znacete da su to minuti vredni zivota.

 

RAK

Okrenite se onome ko vas voli i ko zeli da vam da i srce i dusu. Vreme je da okrenete list i prestanete da idete za nekim ko vas ne gleda. Verujte da cete ici stranputicom i putem neuzvracene ljubavi. Zato odmah to presecite.

 

LAV

Nije vam jasno sta zelite dalje, a nesto biste svakako. Mozda da u  prvu ruku odredite svoja osecanja. Trenutno su jako pomesana, i niste sigurni u sebe. Pa vi ste lav, cemu vasa zbunjenost i nesigurnost?

 

DEVICA

Niste spremni da se odazovete nekim koracima, ali cete morati. Mada je pred vama vrlo vazno ono sto sledi, necete biti u prilici da reagujete. Vase reakcije su u startu bile vrlo ishitrene. Sada cete morati da snosite posledice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2