Vodolija i Strelac: Dace vam dusu i srce na dlanu, ali ako ih povredite, zauvek ih gubite!

Vodolija i Strelac: Dace vam dusu i srce na dlanu, ali ako ih povredite, zauvek ih gubite!

2024-02-11 0 By Admin

Zodijaci koji ce vam dati dusu i srce, ali ako ih povredite, gubite ih zauvek! Bice kao da ih nikada niste ni sreli…

Vodolija

Vi ste zodijak koji ce vam dati i srce i dusu, ako ga udostojite svoje paznje. Ako ispostujete ljubav onoga ko vam je pruzi. Budite spremni da primite ljubav i da ispostujete ljubav onoga ko ce vas njome nagraditi.

Samo je jedan put do srece, a to dobro znate samo vi. I znate da sreca ima visoki cenu. Put do srece je posut i ruzama i trnjem, i suzama i radoscu. I svako ko je njime gazio, zna se da je put odricanja i zrtvovanja u svakom slucaju.

Zna se da cete uciniti sve da ostvarite svoju ljubavnu srecu. Ali mnogi ne znaju kakvi su vasi principi ljubavi. I mada dajete i srce i dusu onome koga volite, izdaju nikada necete oprostiti. Cak i da volite bezmerno, i da ce vas ta ljubav ubiti. I da ce srusiti vase nade i vasu veru.

Ako vas jednom povrede, nikada vise necete ni rec prozboriti. Bice kao da se nikada niste ni sreli, ni pogledali, a kamoli voleli. Jednom povredjeni od onih koji vas vole i koje volite vi, bice prvi i poslednji put.

Moraju znati da vas gube zauvek, i da je to ono sto ce odsvirati kraj. I ne samo kraj vase veze i vase ljubavi, no kraj zauvek. Bice kao da se niste nikada ni sreli! Zato gledajte kako se ponasate i kako se vladate, ako ste sa njima u vezi.

Volite ih i pokazujte im paznju, jer su dobrodusne. Deluju  da su ozbiljne i odmerene, a one su tako srdacne i nezne. Ako ih povredite jednom, to je poslednji put jer ih gubite zauvek!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2