Ovan,Bik i Jarac na putu do srece,Vage,Device i Vodolije se kaju…

Ovan,Bik i Jarac na putu do srece,Vage,Device i Vodolije se kaju…

2024-02-07 0 By Admin

U narednom periodu  jedni zodijaci su na putu srece, dok ce drugi da se kaju zbog donesenih odluka. Neke su na zalost bile pogresne!

OVAN

Odmah opreduzimate neke nove korake od kojih zavisi vasa sreca. Cinite bas sve sto je do vas i vase srce mora da se ostvari. Sledeci put srca, vi ste ovih dana na putu srece. I verujte da vam se smesi sreca.

 

BIK

Mada niste za promene, moracete ih uciniti.  Ovo su dani koje vam ih donose, hteli ili ne! Makar i nevoljno, vi cete morati da se mirite sa odredjenim cinjenicama. Ali na vasu korist, sve ce ispasti dobro. I sa malo truda, i vi ste na putu do srece.

 

BLIZANCI

Kako da se mirite sa cinjenicom da neke stvari ne mozete promeniti? Vreme je da budete sabrani i da znate sta vam je ciniti. Zasto se opterecujete zbog necega sto ne mozete menjati i sto nije do vas? Trpite stres nepotrebno.

 

RAK

Potrebno vam je daleko vise da se ohrabrite i da pokazete svoje stravove. Kako god i dalje ostajete u senci nekih osoba. Same bi morale da uvide da grese prema vama. Uskoro ce da shvate da vam duguju izvinjenje.

 

LAV

Necete se moci da nositi sa bolom neuzvracene ljubavi. Od vas se ceka da budete spremni da se odreknete nemoguceg. Ipak se pomirite da nisu sve ljubavi uzvracene. I mozda vam tako bude lakse. Vreme je da budete spremni da se nosite sa bolom neostvarene srece.

 

DEVICA

Kajete se sto niste uspeli da prihvatite neke cinjenice.  Drzali ste se ponosa koji je stao na put vasoj sreci. Da ste postupili malo drugacije, sve bi bilo dobro. Bez razmisljanja ste povukli neke pogresne poteze i sada vas stize kajanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2