Horoskop po ciganskim kartama od 1. do 15.februara:Da li ste spremni za cuda?!

Horoskop po ciganskim kartama od 1. do 15.februara:Da li ste spremni za cuda?!

2024-01-29 0 By Admin

Horoskop po ciganskim kartama sprema cuda ali za pojedine zodijake!

OVAN

Ciganski horoskop obecava neke promene svima. Vreme koje je pred vama sprema promene koje cete nerado da prihvatite. Od jedne se ceka da pokazete spremnost da se okrenete novim  koracima. Neke promene vam nose cuda.

 

BIK

Ciganski horoskop polako donosi smirenje koje vam je trebalo. Vreme je da vasu nervozu  zameni strpljivost. I mada u takva cuda ne verujete, bas ce vam se zbivati mnogo bolje stvari. Svakim danom pocinjete da hvatate novi pravac.

 

BLIZANCI

Konacno je vreme da se i vi presaberete po pitanju ponasanja. Stalno se zalite da niste dobro, pa cete to morati da menjate. Ako imate neki zdravstveni problem, obratite se doktoru. Vreme je da lose i negativne misli udaljite od sebe.

 

RAK

Nista vas posebno ne ocekuje, ali cete biti zadovoljni. Nesto se konacno okrece i bice malih promena. Ciganski horoskop vam obecava da cete se radovati i da cete imati razloga da se radujete. Bicete dobro raspolozeni.

 

LAV

Novi dani ovog meseca vam donose pitanje, umesto desavanja. Gubite nadu i veru u ljubav, i da vasa sreca je nemoguca. Zasto ste tako ubedjeni i da li mozete verovati u cuda? Pred vama je nesto jako lepo.

 

DEVICA

Okrenite se novim koracima koje stalno izbegavate. Ciganske karte vam vide da cete se ohrabriti i da sledi jedan korak. Ako krenete za ciljem, mogli biste da ostvarite mnogo toga. I konacno biste bili uspesni u tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2