Naredna tri dana donose poraze, pobede ali i ljubavne susrete!

Naredna tri dana donose poraze, pobede ali i ljubavne susrete!

2024-01-24 0 By Admin

Naredna tri dana donose poraze, pobede, ali i ljubavne susrete ovim znacima!

 

OVAN

Niste ni svesni da je pred vama velika pobeda.Vasa  je sreca da cete uspeti da resite neke odredjene korake. Prepreke koje ste imali uspecete da savladate i to ce da ozvanici da ste stigli do pobede.

 

BIK

Vasa sreca je da ste se na vreme ukljucili u neka odredjena desavanja. Od vas se ceka da bar sada pokazete svoju odgovornost. Krajnje je vreme da se  uozbiljite i cinite ono sto se od vas i zahteva.

 

BLIZANCI

Niste spremni da  cinite neke odredjene ustupke i to ce vas nervirati. Vi idete svojim pravcem i ne date da vas bilo sta ometa. Ipak cete se naci u poziciji da morate da ucinite nekome onako kako i zahteva. I ne brinite se sto je tako, samo ucinite.

 

RAK

Imate razloga za radost, ali vase srce ne zna da se raduje. Jedna osoba vam stalno kavari i skoro uvek sve pokvari. Zato je prekretnica na putu vase srece, i  vase konacne radosti. Mozda vas ovih dana necim  iznenadi i konacno i obraduje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vasa je sreca da se radujete  i da znate sta vam je bitno. Ovih dana morate da iznesete neke svoje stavove. Jednoj ce osobi da smeta vase izlaganje, ali se nemojte da osvrcete na nju. Za vas najbolje da je ignorisete.

 

DEVICA

Niste neko ko se moze snaci u svemu, ali se trudite. Ovih dana cete da se uverite da niste toliko jaki, koliko pokazujete. Bice da se trudite da glumite jacinu. Jedna teska situacija sto lici na poraze, uverice vas u to.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2