Strelac i Jarac: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

Strelac i Jarac: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

2024-01-22 0 By Admin

Strelci srecni u ljubavi, pa se baziraju na radno polje i novac, dok ce jarcevi da cine sve za ljubav!

 

STRELAC

Ljubav

Tokom februara slede desavanja kakva ne ocekujete.Vasa ce ljubav da zablista dragi Strelci i radujte se sto ce tako da bude. Imacete dane u kojima cete se radovati i zaista biti srecni. Onako iskreno od srca i slobodno se mozete pohvaliti. Tako kako  cete se osecati, bice neopisivo.

Jednom cete recju slobodno moci reci da se tako niste osecali odavno. Kao da su se planete kladile na vasu ljubavnu srecu. Budite spremni da se sto vise druzite, da zivite svoju srecu i radujete se svojim danima.

Naredni period sto sledi ce biti dani vase ljubavi, a period vase srece. Nista se nece moci porediti savasim zeljama da odrzite svoje  trenutno stanje. Vase emotivno polje ce zauzeti samo jedan lik, koji ce postati vasa srecna zvezda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Novac

Posto vam je ljubav zauzela svaki deo vasih planova, vreme je da se bazirate i na neka nova polja. Sada ce biti vreme da se bazirate na poslovno polje. Nije da vam nije islo u poslednje vreme, vec ste ga malo zapostavili. Bili ste prevuise bazirani na zelje srca i sada je vreme da se predate poslu. Tokom meseca koji sledi je sve moguce.

Vase radne obaveze vas  cekaju da im se posvetite. Ucinite sve da se srede vase poslovne dileme. Nije da niste na visini zadatka, ali trazite i pomoc prijatelja. Slobodno je trazite ako se nadjete u nekoj radnoj dilemi. Zasto uostalom i sluze prijatelji?

Zdravlje

Ljubav uvek ide sa ogromnim osecanjem srece, a sreca nam donosi dobro raspolozenje. Zna se da ono zavisi od dobrih vibracija, i zato cete biti zdravi. Zadovoljni i srecni, naravno  cete se osecati zdravo i odlicno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2