Rak i Riba-najveci veseljaci zodijaka:I kad su tuzni, lice im krasi osmeh!

Rak i Riba-najveci veseljaci zodijaka:I kad su tuzni, lice im krasi osmeh!

2024-01-19 0 By Admin

Ova dva zodijaka su najveci veseljaci zodijaka! Niko ne zna kada su tuzni, jer i kada su tuzni,  lice im krasi osmeh…

RAK

Dragi Rakovi, vrlo je malo onih koji znaju vasu dusu i sve ono sto vas  vodi napred. Osmeh je vase drugo ime. Malo je onih koji znaju sta ste sve preziveli, sta ste sve proziveli, da bi se sada osecali mnogo bolje. Daleko ste od onih koraka koji vas vode napred i sto ce vas moci da vas strmoglavi nazad!

Vi ste tako snazni i tako poletni, kada je u pitanju neko ko ce da bude vasa buducnost. Kada je za vas nesto cilj, vi cete uciniti bas sve da to i ostvarite. Necete stati, ni posustati u koracima do srece.I makar patili i plakali, i makar padali, uvek cete ustati i poci dalje.

Vi nikada necete sebi dozvoliti da vam se desavaju neke situacije u kojima necete pokazati volju. Bas kao ni snagu da odustate. Vi niste kukavica, vec ste veseljaci poprirodi.Niste kukavica da biste odustajali, vec borac koji samo ide ka cilju. Ipak ste veseljak koji kroz sve gazi osmehujuci se i veseleci. Vi ste veseljaci po prirodi i cak i kada ste tuzni, to niko ne zna.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vase tuge su samo vase tuge i  niko nikada nece primetiti, ni znati kako vam je. I kada ste tuzni, vase lice krasi osmeh. Zato vas svi vole i svi vas cene i kao coveka, i kao radnika. Neko ste poseban u svemu, poseban u svakoj prilici i na svakom koraku.

Bilo da se radi o poslu, o prijateljima,o ljubavi, uvek ste isti. Voljeni, cenjeni, postovani. I pored jos jednog zodijaka, i vi ste najveci veseljaci, cije lice osmeh krasi. Cak i kada ste tuzni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2