Skorpija i Vodolija od 15. do 31. januara: Slede nagrade karme,i jednom i drugom zodijaku po zasluzi!

Skorpija i Vodolija od 15. do 31. januara: Slede nagrade karme,i jednom i drugom zodijaku po zasluzi!

2024-01-16 0 By Admin

Vreme je da stignu nagrade karme, pa bas onako, svakome po zasluzi!

SKORPIJA

Slede planovi karme. Ma kako da vam je drage Skorpije, vreme ce vam ici u prilog. Zato cete moci da se trudite da postignete da nadoknadite sve propusteno. Mada vam nece biti lako da se vratite na ustaljeni kolosek, trudite se. I znajte da je sve bolje nego da se predate, na pola puta do cilja.Vreme je da karmanagradi svakoga po zasluzi.

I vama je jasno gde stojite i kakva je trenutna situacija u kojoj se nalazite. Pa opet, treba vam ogromna podrska da biste isli napred. I to ne bilo cija podrska. Vi zelite da to bude iskljucivo  od strane jedne osobe do koje vam je stalo. I nadate se

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I nije to samo neko, osoba koja ce vam uliti snage da istrajete. Vec vasa srodna dusa koja je jos uvek nestabilna i neodlucna. Vi svakako zelite da se ona odluci za nesto i pokaze sta zeli i do cega joj je stalo. Radi se o osobi koja nikako da zna sta oseca prema vama. A vi se svakako nadate  da ce se odluciti za vas.

Da ce da proceni da cete mu samo vi biti verni i odani. Da zelite vezati svoje sudbine u jednu zajednicku. I dalje ici korak po korak, sa rukom u ruci. I ne slutite da vas prati sreca u ovom periodu i da cete  konacno biti zadovoljni.

Karma ce vas castiti srecom, i vreme je da se i vi osecate srecnim. Vreme  je da karma casti  i da se  okrenete  konacnoj sreci. Karma ce vas nagraditi po zasluzi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2