Tokom narednih sedam dana:Ovan stize do cilja,Blizanci ce naci pravu ljubav…

Tokom narednih sedam dana:Ovan stize do cilja,Blizanci ce naci pravu ljubav…

2024-01-15 0 By Admin

Tokom narednih sedam dana neki ce naci pravu ljubav…

 

OVAN

Dragi Ovnovi, samo napred i ne stajite. Nastavicete ici za svojim srcem da biste stigli do cilja. Vas cilj je da se vasa ljubav zivi. Da konacno postanete par koji ce spojiti svoje sudbine u jednu. I tokom ovIh dana vi cete ostvariti svoj cilj.

 

BIK

Samo cete se radovati sto vas stalno zove jedna osoba. Stalo vam je do nje, ali nikako da priznate ni sebi, ni drugima. Umesto da se izjasnjavate emocijama, vi radite neumorno. I svoje zaljubljeno lice krijete iza radnih obaveza.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ako ste do sada i patili, vreme je da se opet smejete. Ovih dana cete imati fatalni susret koji ce pomeriti vase srce. Konacno vas ceka prava ljubav i to ce biti nesto posebno u vasem zivotu. Vreme je da konacno volite, ali i da budete voljeni tokom ovih dana.

 

RAK

Nemate cemu da zamerate  osobi koja vas cini nervoznim. Verujte da nije do nje. Vi se u njenoj blizini spetljate i uvek zbunite, a ne znate zasto. Vreme je da ovih dana postanete svesni da ste zaljubljeni i da volite.

 

LAV

Vasa sreca je ono sto se trudite i pokazujete da vredite. Zato ce uslediti lepe kritike i pohvale na vas racun. Od vas se ocekuje da budete neko ko ce uvek da sledi ciljeve koje sebi postavi. I ne budite skromni, zasluzili ste  da vas hvale.

 

DEVICA

Mnogo radite i mnogo ste sebi nametnuli obaveza.Ne morate sebi da namecete vise nego sto imate. Vi ste suvise prezaposleni i ne cinite sebi  da se iscrpite. Narednih dana gledajte da radite manje i  zbog sebe i zbog svoga zdravlja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2