Rak:Niko na svetu tako ne voli,i niko toliko ne prasta!

Rak:Niko na svetu tako ne voli,i niko toliko ne prasta!

2024-01-08 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada je rak u pitanju. Rak je osoba rodjena za ljubav.

 

Rak je neko ko ume da voli. Rak je neko ko je spreman da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Rak je neko ko tacno zna sta hoce, i neko cije je srce vece od neba. Imajte to na umu.

Moramo da kazemo da je ovo znak koji je rodjen da bi voleo. Rak je znak koji je rodjen da bi usrecio one koje voli. Jer, prava istina je da je ovo osoba koja ce vam biti andjeo cuvar, koja ce biti vasa podrska, vas oslonac, vase rame za plakanje. Mislite o tome.

Imati kraj sebe raka znaci imati osobu koja ce, ako vas voli, zapravo uvek biti u stanju da zaboravi na svoje zelje, na svoje potrebe… Na sve ono sto on sam hoce, samo kako bi usrecio one do kojih mu je stalo.

Zna osoba rodjena u ovom znaku da zapravo niko ne moze da voli kao on. Zato rak i ne ocekuje da bude voljen onoliko koliko on ume da voli. On je neko ko zna i kada je vreme da prasta, a kada je prosto vreme da se okrene, da ode, da zaboravi. No, to su toliko retke situacije da zaista nisu vredne ni pomena. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati andjela cuvara i to je najveca moguca istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da znate da je rak osoba cija je ljubav pravi blagoslov. Raku vrlo cesto treba mnogo da  nekoga zavoli, ali kada se to desi, on cini za tu osobu sve. Sve sto moze, sve sto ima. I to je najveca moguca istina.

Ovo je znak koji ce dati mnogo prilika. Mnogo sansi. Ovo je znak koji ce biti u stanju da vas voli iskreno i da vas usreci, i da vam dokaze na delu sta je to zapravo prava ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2