Blizanci:Znak cije srce moze da oprosti neoprostivo,ali nikada i da zaboravi!

Blizanci:Znak cije srce moze da oprosti neoprostivo,ali nikada i da zaboravi!

2024-01-05 0 By Admin

Blizanci su posebni sami po sebi. Ovo je znak sa kojim nikada ne znate na cemu ste, jer je izvesno da je ovo neko ko retko kada pokaze pravo lice.

 

Blizanci tacno znaju sta hoce i sta  zele. To je ono sto moramo da kazemo. I bas zato sto znaju da je zivot surov i da se retko kome moze verovati, oni su osobe koje znaju da se ponasaju zastitnicki. Nekada deluje da su sebicni, da vole samo sebe, da im ni do koga na svetu nije stalo… Ali, to je samo zato sto su vremenom naucili da cene ono sto imaju i da prosto sacuvaju svoje srce od ljudi koji ne znaju da ih cene.Vazno je da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku zapravo neko ko tacno zna sta hoce i ko ume i zna da se izbori za ono do cega joj je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je osoba koja zna da je ljudski pogresiti. Ali da je takodje ljudski i oprostiti ali to nikako i ni u kom slucaju ne znaci da ce svima dati drugu sansu. Istina je da niko na ovom svetu ne ume da prasta kao blizanac ali  on ne zaboravlja.

Gresite ako mislite da je ovo znak sa kojim je lako. Istina je, moze biti, ali samo pod uslovom da mu na delu dokazete svoju ljubav i da mu na delu dokazete da ste vredni toga da vas pusti u svoj zivot.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2