Rak-ponos cesto stavlja ispred svega, ali ljubav mu je najvaznija!

Rak-ponos cesto stavlja ispred svega, ali ljubav mu je najvaznija!

2023-12-16 0 By Admin

Onaj ste zodijak sto uvek cuva svoje dostojanstvo i ponos cesto stavlja ispred svega!

 

RAK

Poseban ste zodijak  koji se raduje  ziviotu, bez obzira nas ve ono sto ga je snaslo. Vase misli idu daleko i mnogo i mastate, da biste sto lakse prosli teze periode. Tako ide vas zivot iz dana u dan i vreme je da se radujete da ce vam doci bolji dani i srecnije vreme. Od vas se ceka da nastavite tako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste dobri i savesni, vredni i inteligentni.  Mnogo radite imnogo se i trudite da bi vam se desavalo nesto bolje. U dusi ste sanjar i cinjenica je da od zivota ocekujete mnogo vise nego sto mozete da dobijete. Vi ste osoba koja ide ka svom cilju, vi ste neko ko je spreman da se istraje za ono sto hoce.

Moramo reci da ste vi osoba koja za pravu ljubav cini sve, ali je vrlo vazno da kazemo da ste osoba koja je spremna da ide ka svom cilju.

Imati vas kraj sebe znaci imati onog na koga mozete da se oslonite. Vi ste osoba koja je iskrena, vi ste osoba koja daje sve od sebe i cini sve za one do kojih vam je stalo.

Vi ste neko ko kaze istinu ali moramo da kazemo da je necete reci uvek i u svakom slucaju. Ako znate da ce ta istina nekome da slomi srce, vi cete je radije precutati. Kada se zaljubite vi dajete sve od sebe ali moramo da kazemo da ste neko ko ce naci nacina da istraje u onome sto hocete. Rak je znak koji ima stav.

Moramo da naglasimo da ste vi osoba koja ce naci nacina da dodje do svog cilja. Vazno je da znate da ste osoba koja je za primer drugima i svaka vam cast na tome. Dobar ste covek koji pomogne, koji svima se nadje, vi ste covek koji je podrska onima do kojih vam je stalo uvek i u svakom slucaju.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ste osoba koja ce naci nacina da istraje u onome sto naumi i svaka vam cast na tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2