Riba: Ide za ciljem i ne osvrce se, uporna i jaka da ostvari sto je zamislila!

Riba: Ide za ciljem i ne osvrce se, uporna i jaka da ostvari sto je zamislila!

2023-12-15 0 By Admin

Ide za ciljem, uporna i jaka da ostvari sve sto zamisli!

RIBA

Vi ste onaj  zodijak koji ide za ciljem i ne osvrce se. Ne zanimaju vas price dokonih, niti upozorenja bliznjih. Ono sto naumite, vi cete ostvariti, makar gazili preko trnja i blata. Necete se osvrtati na bilo sta, nego cete se truditi da idete napred. Vi ste uporni i necete stati.

Vasa zanimanja su tako mocna  i kada zelite da pokazete volju, ona je jaca od nekih ljudi. Oni koji vas poznaju, znaju da je vasa volja celicna i da  cete snagom volje sve uspeti. Za vas nema nista nemoguceg, vec je sve moguce.

Ono sto se od vas ocekuje jeste da pokazete svoje namere i da se uvek izjasnite. Inace, vi cinite suprotno tome i zato ne date nikome da vam se mesa. Vas zivot je vasa licna stvar i vase odluke su odraz vase licne volje.

Iduci za ciljem, nikad ne zastajete, niti se osvrcete, a to je za pohvalu. Niti ste kukavica, niti ste slabic, a niste ni plasljivi. Odlucni ste i hrabri i spremni da se okrenete svemu sto vas zanima.

Ne trpite  dokone ljude koji nemaju svoj zivot, a vas bi da zive. Zato se nikada ne osvrcete na one sto vas zapitkuju i sto su znatizeljni. Cak i da pokazu da su zainteresovani o cemu se radi.

Vi im necete nista reci, ali cete im dati temu za ogovaranje. Nije vam vazno i sta se o vama prica i da li je to lose ili lepo. Ne marite, jer idete za onim sto zelite, i zivot svoj zivite onako kako vi hocete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2