Vaga:Ako vas zanima ko je najlepsi i najbolji-znajte da je to ona!

Vaga:Ako vas zanima ko je najlepsi i najbolji-znajte da je to ona!

2023-12-13 0 By Admin

 Vaga. Znak koji ume da voli, ume da se preda, ume da bude oslonac i podrska.

 

Vaga je neko ko zna da zivot nije lak. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba na koju se mozete osloniti. Vazno je da znate da je osoba rodjena u ovom znaku cist primer da postoje ljudi na koje mozete da racunate. Ona je neko ko nece igrati dvolicno. Neko ko vas nece slagati. Ovo je osoba koja ce naci nacina da istraje u svojim namerama i ko je posten, iskren, neko ko nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. To je cinjenica.

Ovo je znak kojem je ljubav jako vazna. Kada voli, cini sve. Ali, takodje, ovo je znak koji zeli da dobije onoliko koliko da. Mnogi misle da je vaga neko ko ne zna sta je ono sto hoce ali prava istina je da je ona spremna da se bori za ono sto naumi. Kada se zaljubi, vaga ce dati dusu. Dace sve sto ima, dace svoje srce na dlanu.

Ali, onoliko koliko ona da vama, isto toliko ce biti u stanju da uzme i od vas. Vrlo je bitno da kazemo da je u ljubavi odana i verna. Da je ovo osoba na koju mozete da se oslonite ali i osoba koja tacno zna sta da radi i kako da se ponasa u skladu sa situacijom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da kazemo da je vaga pouzdana. Ovo je osoba koja ce vam reci istinu, i znak na koji uvek mozete da racunate. Istina je i to da se tesko zaljubi. To je zato sto se ne zaljubljuje u neciju lepotu vec u neciju dusu i to je najveca moguca istina. Vaga je iskrena ali nece reci istinu po svkau cenu. Morate imati na umu da je ovo znak na koji cete moci da se oslonite jer ma koliko da vam bilo tesko, ako imate kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku… Imate nekoga ko ce biti spreman da vas vodi kroz zivot. Nekoga ko ce biti vasa podrska cak i onda kada vam je najteze. Vagu ne zanima sta ko misli o vama, ona ce biti dobra i posvecena vama ako ste vi takvi prema njoj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2