Lav i Strelac:Ljubavni horoskop za decembar samo za vas!

Lav i Strelac:Ljubavni horoskop za decembar samo za vas!

2023-11-27 0 By Admin

 Ako vas zanima sta ce vam doneti decembar, ovo je idealna prilika da to i saznate.

 

 LAV

Dragi lavovi, moramo da kazemo da ce decembar biti jako zanimljiv kada je rec o ljubavi. Ako ste sada slobodni imajte na umu da je moguce da ce ovaj mesec doneti ostvarenje vase emotivne zelje. Mozda ce prosto doci do toga da vam mesec decembar donese susret koji ce cak biti i ljubav na prvi pogled. To je svakako na vama, ali treba da znate sta je ono sto hocete i da se ponasate u skladu sa tim.

Naravno da je vazno da budete svesni svojih gresaka kao i svojih postupaka. Bitno je da ne ocekujete cudo i da znate da mozete dobiti onoliko koliko date, ni manje, ni vise od toga.

Ono sto moramo da kazemo kada je mesec decembar u pitanju jeste da ne bi ste smeli da bezite od emocija. To sto vam je neko ranije slomio srce ni u kom slucaju ne mora da znaci da vas ceka ista sudbina. Kraj godine ce biti u znaku srece kada ste vi u pitanju. Konacno je doslo vreme za ljubav, a vi o svemu ostalom treba da razmislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako vec imate kraj sebe voljenu osobu onda imajte na umu da su velike sanse da je ta osoba ona prava. Da vas voli iskreno, da je cista, iskrena u svojim namerama prema vama. Nema bas nimalo sumnje da je ona zasluzila da joj uzvratite istom merom. Ukratko receno, moze da vam bude lepo i cini se da je moguce da ce doci i do prosidbe. Sve ostalo je samo na vama, doslo je vreme da o svemu dobro razmislite i da se neke odluke konacno donesu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2