Devica:Zodijak za kojim se svi okrecu jer je neodoljiv!

Devica:Zodijak za kojim se svi okrecu jer je neodoljiv!

2023-11-25 0 By Admin

Ovo je zodijak za kojim se svi okrecu jer je neodoljiv!

DEVICA

Ne mora se mnogo pricati o vama da bi se znalo ko ste i kakvi ste! Vazno je samo reci, da kud god prodjete, za vama se okrecu. Jednom recju, vi ste neodoljiv zodijak u svakom pogledu. Posedujete neku neobicnu lepotu i odisete cudnom harizmom. Onom retkom, koju nema retko ko u vasem okruzenju.

Zato ste vi neko ko ce se moci uvek usmeriti onome koga vi zelite. Nece biti vazno da li ga zelite za prijatelja, za kolegu ili partnera. Vazno je da vi uvek birate i uvek ste u poziciji licnoga izbora. Sto se tice drugih, rado bi vas birali za isto.

Vi birate prijatelje i nemate ih previse. To su za vas dragi poznanici kojima ukazujete postovanje i puno poverenje. Ono sto zelite od njih jeste da sami nadju mesto u vasem zivotu i u vasem srcu. Vi ste cesto nepoverljivi, ali zato sto ste bili izdani. Zato vam treba dugo vremena da steknete necije poverenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne poveravate se cesto, ali i kada to cinite, cinite samo onim pojedinima. To su retke osobe koje uzivaju vase stopostotno poverenje. I te osobe se uvek stopostotno mogu osloniti na vas i vasu pomoc. Naravno da i ocekuju zauzvrat isto, ali se uvek trude da im nicija pomoc ne zatreba.

Jako ste inteligentni, vredni i sposobni. Znate sta hocete i sta vam je dato za obavezu, i uvek se trudite da ih ispunite. Kod vas nema kasnjenja, nekih losih razloga da se pomere ili cak i izbegnu. Savesni i odgovorni u svakom poslu, tu ste nezamenjivi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2