Ribe i Rak:Oni vole za ceo zivot,njihova ljubav nema rok trajanja!

Ribe i Rak:Oni vole za ceo zivot,njihova ljubav nema rok trajanja!

2023-11-22 0 By Admin

Vrlo je vazano da kazemo da osobe koje su rodjene u ovim znacima itekako znaju sta hoce. I da znaju da vole, pre svega.

 

 RAK

Tesko zavole, ali kada se to desi to je za ceo zivot. Vazno je da kazemo da rak ima mnogo poznanika, on ce sa svakim da poprica, ali mora se reci da je neko ko vrlo dobro proceni sa kim moze da bude prijatelj, a sa kim ne.

On je znak koji je nezan, iskren, koji je zapravo jako strpljiv. Moramo da kazemo da je neko ko ce naci nacina da iz svega izadje kao pobednik ali je vrlo vazno i to da je iskren. I da mu je vrlo cesto vaznije da su srecni oni koje on voli od samog sebe. Dakle, rak je jedini znak koji je zapravo u stanju da bude nesebican i da sebe stavi na poslednje mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, time sto je takav kakav jeste i zasluzuje da ga neko posebno voli. Malo je onih do kojih mu je stalo, ali ako se to desi, onda mu je stalo najvise na svetu.Dakle, rakova ljubav je nesto sto treba da se zasluzi ali kada se to desi onda je to za ceo zivot.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vam biti prijatelj, podrska, oslonac, i jos mnogo toga.

Vazno je da kazemo da je ovo znak koji ume da cuva tajne. Sve sto njemu poverite ce zauvek ostati medju vama jer on ne zaboravlja dobrotu. Cak i ako se desi da on ode iz vaseg zivota, svaka tajna koju ste raku poverili ostace sacuvana. To je zato sto je on osoba koja ne igra na los nacin. Fer je u svemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2