Strelac:Sreca mu je uvek naklonjena jer je miljenik neba i zvezda!

Strelac:Sreca mu je uvek naklonjena jer je miljenik neba i zvezda!

2023-11-19 0 By Admin

 Danas vam pricamo o strelcu. O znaku koji ume da bude jako tezak u smislu karaktera, ali je iskren i to mu je najveca vrlina.

 

Strelac je neko ko dobro zna da zivot nije lak. Moramo da kazemo da je ovo neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Neko ko ume da se izbori za ono do cega mu je stalo cak i kada svi misle da ne moze doci do svog cilja. Najveca moguca istina je da je ovo znak koji ce biti podrska svima koje voli. To je najveca cinjenica, jer kada mu je do necega stalo on ce umeti da se nadje, da razume, da saslusa i bude podrska. Nemojte bas nikada zaboraviti da je osoba rodjena u ovom znaku vrlo verovatno najbolji prijatelj kojeg  mozete imati. 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, strelac je nekon ko ne podnosi laz. Neko ko vam nikada nece oprostiti ako mu slomite srce, jer onda je spreman da se okrene i ode. Pa cak i ako vas voli iznad svega i ako mislite da nikada srecan nece biti. Strelac je znak koji je voljen i koji ume da voli ko retko ko na svetu sto je zapravo jako vazno. On nikada nece kriti da mu je novac bitan. Da zeli da ima novca i da ima normalan zivot. Da mu zapravo nista ne fali, ali je cinjenica da je ovo neko ko ne ocekuje da mu nesto padne sa neba. Moramo zapravo da kazejmo da je ovo znak koji je navikao da se za sve do cega mu je stalo izbori sam, iskreno, predano, bas kao sto je u skladu sa njegovim karakterom.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je ovo neko ko ce uvek uciniti prvi korak kada je rec o ljubavi. Ali, naravno, istina je i to da strelac ne volin da gubi. Upravo zato ce vrlo cesto biti u stanju da ide na sve ili nista, mada je izvesno da nikada nije voleo rizik ni u kom slucaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2