Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri najbolja dana u zivotu ovim znacima!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri najbolja dana u zivotu ovim znacima!

2023-11-18 0 By Admin

Slede tri najbolja dana u zivotu ovim znacima!

OVAN

U zivotu je sve moguce. Od vas se moze ocekivati sve da ucinite, ali ponos da pogazite, nikako. Zato ce jedna osoba morati da se pomiri sa tom cinjenicom. Nemojte joj uciniti na volju, da svoje dostojanstvo bacate pod noge. Ona to zeli i pokusava.

 

BIK

Niste ni svesni da tek slede zaostalapriznanja u vasem zivotu. Bicete priznati i dobicete brojne pohvale. Jedna osoba ce vas toliko hvaliti da cete se pitati zasto. Vreme je da otkrijete da vasi ceni, ali da je zaljubljena i da ste voljeni sa njene strane. U zivotu se nikada ne zna sta nosi naredni dan.

 

BLIZANCI

Varaju vas neka osecanja ali se pokazite spremnim da ih kristalisete. Zelecete da se obracunate sa onom koja vam cini spletke. Mada se osecate jako cudno, moracete priznati da ste mozda malopreterali u cutanju. Ne dajte se ogovarati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Odavno jedna osoba zeli da upravlja sa vama kako joj je volja. Neka ovi dani budu dani vasih stavova. Pokazite joj gde joj je mesto i da se ne mesa u vas zivot. Vas uspeh joj bode oci i zeli da vas preusmeri. Lupite sakom od sto1

 

LAV

Niko vam se nece mesati sta cete resiti u svome srcu. Nekoga voli, i makar se svi bunili, vreme je da se izborite za svoju srecu. Znajte da cete ovih dana imati uzvracena osecanja i da ce ovo biti tri najbolja dana u vasem zivotu.

 

DEVICA

Ne smete da se predajete i da se prepustate toku desavanja. Ucinite nesto da se taj tok usmeri na vase vode. Pokazite vise volje i da ste spremni da se nosite sa situacijom. Samo mislite pozitivno i sve ce da bude daleko bolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2