Horoskop za sledecu sedmicu:Astro najave od 20. do 27.novembra!

Horoskop za sledecu sedmicu:Astro najave od 20. do 27.novembra!

2023-11-17 0 By Admin

 Vazno je da naglasimo da nema nimalo sumnje da slede bitna desavanja. Da ce sledeca sedmica za nekoga biti znacajna i vrlo bitna.

 

OVAN

Sledecu sedmicu vi cete docekati spremno i u to nema nimalo sumnje. To je zato sto vi znate sta je ono sto hocete i sto ste znak koji nikada ne odustaje od onog sto naumi. Konacno su pred vama dani kada cete biti na korak od cilja. Mislite o tome.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Trebalo bi da sledecu sedmicu iskoristite tako sto cete uzivati u zivotu na pravi nacin. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da toj osobi date priliku.

 

BLIZANCI

Nemojte biti ponosni. Nemojte se inatiti. Pustite da vase srce odluci sta je ono sto je za vas najbolje. Sve ostalo je na vama, jer je izvesno da cete u sedmici koja sledi imati mnogo srece. Moglo bi sve da dodje na svoje ako se samo malo potrudite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Nekome ste jako vazni i jako dragi i neko je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je na vama ali treba da znate da se ovakva sansa ne pruza cesto.

 

LAV

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za pravu ljubav. Ostanite ono sto jeste i cinite ono sto vam nalaze vase srce. Sada je vrlo vazno da imate na umu da su pred vama dani za pravu ljubav i srecu koju ste tako dugo cekali. Mislite o tome.

 

DEVICA

Sledecu sedmicu cete pamtiti po tome sto vam je donela poziv od nekoga iz vase proslosti. Nema nimalo sumnje da neko ko je sada samo vasa bivsa ljubav sa vama zeli jos jendu sansu. Hoce li doci do pomirenja,  to samo vi znate ali imajte na umu da je sve moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2