Ribe i Blizanci:Sa njima niko ne moze kako hoce jer znaju koliko vrede!

Ribe i Blizanci:Sa njima niko ne moze kako hoce jer znaju koliko vrede!

2023-11-17 0 By Admin

 Blizanci i ribe su specificni. Istina je da retko ko moze da kaze kakvi su zapravo, jer cesto imaju neku masku. No, polako, sada cemo pokusati da odgonetnemo neke tajne o njima…

 

 BLIZANCI

Ne moze se reci da ste vi osoba koja ima lak i jednostavan karakter. Vama je itekako jasno da ste vi neko ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Istina je da umete da budete jako teski i jako uporni kada vam je do necega stalo. U to nema nimalo sumnje. Vi ste osoba koja ima stav i koja zapravo ide ka svom cilju uvek i u svakom slucaju. Nema bas nimalo sumnje da ste osoba koja ce rado pomoci ako je to u prilici. Znate da je zivot samo jedan i oduvek vazite za osobu koja ce biti oslonac i podrska onima koje voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati vas kraj sebe znaci imati nekoga  ko ce cuvati i paziti na one do kojih mu je stalo. Naravno da isto to ocekuju da dobiju i zauzvrat

Istina je da blizanci ne podnose kada im neko pokusa pricati kako treba da zive. To je ono sto moramo da kazemo. Oni su prosto osobe koje se vode time da je zivot jedan i uvek se bore da im bude lepo. Da zive onako kako hoce ma koliko se nekada cinilo da nista nema smisla.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati andjela cuvara koji ce vas voleti iskreno, dati vam svoju dusu, svoje srce, svoju ljubav. Dati vam bas sve sto ima.

Ali, niko ne bi trebao osobi rodjenoj u ovom znaku da prica kako ce ziveti. Blizanci ne vole da im neko naredjuje. Sa njima sve moze lepo ali je izvesno da ne vole da imaju presiju ni u kom slucaju i ni u kom smislu…

 

Nastavak na sledecoj strani…

RIBE

Ribe su nezne ali su znak koji nikome ne dopusta da im kaze sta da rade i kako treba da zive. Dace vam sve sto ima ali je istina da ce biti situacija kada ce biti spremne da vam sve to i uzmu.

Ne moze se reci da su ribe nezne, iako tako deluju. One itekako znaju kada je pravo vreme da budu hrabre a kada mogu da se predaju emocijama. Istina je da je osobi rodjenoj u ovom znaku jako vazno da voli i da bude voljena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To je ono sto joj daje snagu.

Ribe dobro znaju sta hoce i bas nikada ne dizu ruke od onog sto naume ali sve sto rade, one rade posteno, casno i fer.

Moramo da kazemo da su ribe cist primer da postoje ljudi koji su verni, iskreni i odani. Nikada vam osoba rodjena u ovom znaku nece slomiti srce, nece prva poceti da se svadja i nece vas izdati. Ali, pazite ako vi to uradite njoj. Mogla bi vam vratiti istom merom.