Bik i Blizanci:Uvek su fer,casni i posteni,niko im nista ne poklanja vec sve zasluze!

Bik i Blizanci:Uvek su fer,casni i posteni,niko im nista ne poklanja vec sve zasluze!

2023-11-06 0 By Admin

  Ako poznajete bika ili blizanca, onda znate i sami koliko su ova dva znaka posebna…

 

 BIK

Vi ste neko ko je uvek bio i ostao covek za primer. To znaci da ste osoba koja je fer, osoba koja je casna i postena. Onda kada mnogi misle da ste slabi, da ste na dnu, vi ste bas tada najjaci i u to nema nimalo sumnje.  Mora se reci da ste znak koji uvek kaze istinu, ma koliko da ona bila teska, gorka ili bolna. I bas kao sto vi drugima kazete istinu isto vi tako ocekujete i da se drugi tako ponasaju prema vama. Ono sto je najlepse kada ste vi u pitanju je to vase veliko srce. Vasa zelja da ucinite srecnima one koje volite sto je svakako za primer.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uvek ste vazili za osobu koja zna koliko vredi i nema nimalo sumnje da bas nikada ne dizete ruke od onog sto naumite. U to nema sumnje, ali isto tako, vi ste znak koji nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza, sto je takodje za svaku pohvalu. Ono sto je vasa velika mana je to sto ste previse tvrdoglavi. Vi ste mozda jedini znak koji je spreman da se bori da bude onako kako vi hocete, kako vi zelite i zamisljate, pa makar morali, narodski receno, “proci glavom kroz zid.”

No, ono sto je uvek i zauvek sinonim za vas je vasa divna dusa. Vi niste svadjalica, nikada ne pocinjete prvi svadju. Ali, onaj ko vas povredi treba dobro da se pazi…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2