Ovan i Jarac:Imaju tezak karakter,ali srce im je pravi dragulj koji beskrajno voli!

Ovan i Jarac:Imaju tezak karakter,ali srce im je pravi dragulj koji beskrajno voli!

2023-11-06 0 By Admin

Istina je da nije lako sa osobama rodjenim u znaku ovna i jarca. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da sa njima sve vredi, i sve ima svrhu…

 

 OVAN

Vas karakter je tezak i vi to dobro znate. Vi ste onaj znak koji je navikao da uvek ide na sve ili nista. Dok drugi odustaju, dok drugi pristaju na komprimise, vi terate po svome. Mozda to nije dobro, mozda ste znak koji od zivota ocekuje previse, ali vi ste takvi i ni zbog koga se zapravo ne menjate. Moramo da kazemo da ste znak koji ce reci istinu ma koliko da velika cena svega toga bila. Vi nikada ne dizete ruke od onog sto naumite, vec ostajete iskreni u svom stavu i bivate iskreni cak i onda kada mislite da  ce ta istina da vam slomi srce. Ili, nekome do koga vam je zapravo stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Neko ste ko ima divnu dusu i moramo da kazemo da ste osoba koja ce dati sve od sebe za one do kojih joj je stalo. No, istina je i to da umete biti jako velika svadjalica. Prosto ste znak koji je navikao da bude kako vi zelite i vi ne znate sta zapravo znaci rec odustati. Mozda je to greska ali vi ste tipicni primer da postoje casni ljudi. Ljudi, koji su svesni gde grese, i priznaju to. Blago onima kojima vi poklonite svoje srce i svoju ljubav. Divno je znati da takvi kao vi postoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2