Ribe-ne pristaju na tudje uslove, vec zive kako hoce!

Ribe-ne pristaju na tudje uslove, vec zive kako hoce!

2023-11-06 0 By Admin

 Danas vam pricamo o ribama. O znaku koji ima dusu, znaku koji je odan, veran, iskren…

 

Ribe su znak koji je posvecen emocijama. Moramo da kazemo da je ovo mozda cak i najnezniji znak u celom zodijaku. Istina je da ribe imaju veliku dusu i da umeju i znaju da vole kao retko ko na ovom svetu.

Dusa im je velika i nema sumnje da ribe znaju i umeju da prastaju kao niko na svetu. Divno je znati da postoje i da su ljudi za primer, jer nema nimalo sumnje da jesu. One su odane, verne, odane, spremne da se bore za svoje zelje i bas nikada ne odustaju od onog sto naume. To je vrlo vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oni koji ih ne poznaju misle da su slabe, da su nezne previse i da ne znaju sta je ono sto hoce ali istina je potpuno drugacija. Zapravo moramo da kazemo da su ribe znak koji itekako zna sta hoce i nikada ne dize ruke od onog sto naumi. Kada se zaljubi osoba rodjena u ovom znaku ce dati sve od sebe ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce umeti da se izbori za svoje zelje i prohteve. Imati ribe u svom zivotu znaci imati nekoga ko ce vam biti odan, veran, nekoga ko ce vas voleti na poseban nacin. Bas onako kako ste mozda oduvek zeleli da budete voljeni.

Istina je da ce one paziti sta pricaju. Dakle, ovo nije znak koji ce vam reci istinu a da pri tome zna da ce ta istina nekome da slomi srce. Zapravo, ribe su osobe koje umeju i znaju da sakriju neke stvari kada shvate da je to ono sto je pametno.

Imati osobe rodjene u ovom znaku u svom zivotu znaci imati nekoga ko ce vam biti prijatelj za pozeleti. I nekoga ko ce vas voleti vise nego sto mozete da zamislite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2