Dobili su sta su zasluzili:Ciganske karte otkrivaju dugo cuvanu tajnu!

Dobili su sta su zasluzili:Ciganske karte otkrivaju dugo cuvanu tajnu!

2023-11-05 0 By Admin

  Dragi nasi, tekst koji je pred vama ce biti specifican, i naravno, nece se odnositi na sve znakove zodijaka…

 

 SKORPIJA

Drage skorpije, ciganske karte otkrivaju da se neko iz vase proslosti iskreno kaje sto vas je povredio. Ta osoba je dobila ono sto je zasluzila. Vise nema vas, nekoga ko je bio odan, veran, neko ko je oduvek i zauvek bio njen andjeo cuvar. I sada, kada shvata sta je uradila, sada pati kao nikada ranije. Ciganske karte otkrivaju da je kajanje i ocajanje sada jedino za sta ta osoba zna. Ona bi ucinila bas sve na ovom svetu, samo da vas vrati u svoj zivot. Napokon je shvatila koliko je pogresila, i koliko je bila voljena, a sve joj je to bilo malo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako vam se vec nije javila, znajte da je njen poziv, ili poruka, samo pitanje vremena. Da je ta osoba sada razocarana u sve, a najvise u sebe, sto nije umela da prepozna koliko vi, zapravo vredite. Ta osoba je dobila ono sto je zasluzila – jer imala je srecu, odnosno, imala je mogucnost da je neko drzi kao kap na dlanu… No, bilo joj je malo.

Znajte, ne treba nista da cinite, niti da pomisljate na to da toj osobi na bilo koji nacin “vratite milo za drago”. Postoji karma, a verujte nam na rec da se karma vec pobrinula da ta osoba shvati svoje greske. Sve ostalo je sada samo na vama, jer vi znate da li ste spremni da prastate, da li to zelite… Ako zelite iskreni savet od nas…. Onda znajte da postoji neko mnogo bolji za vas, neko ko ce znati da prepozna vasu vrednost!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2