Blizanci i Rak:Dok drugi kukaju kad im je tesko,ova dva znaka uvek nadju resenje!

Blizanci i Rak:Dok drugi kukaju kad im je tesko,ova dva znaka uvek nadju resenje!

2023-11-05 0 By Admin

Ovo su dva najupornija znaka koji uvek za sve imaju resenje!

BLIZANCI

Zivot nije lak, ali vi ste borac koji za svaki problem nadje resenje. Niste ni svesni sta vas vodi onome ko vas zeli za sebe samo. Svi vas posmatraju kao vrlo vestu i znanu osobu. Jedan ste od dva najuspesnija znaka u svemu. Vi ste neko ko je podjednako uporan i uspesan u svemu cega se dohvati. Za vas nema da nesto ne moze ili da nema resenje.Za vas je sve moguce.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dragi ste kao osoba koja ide napred i u koracima sa vremenom. Spremni ste da sledite svoje srce i da se uvek vodjeni njime odricete svega. Spremni ste na razna odricanja sve zbog onoga sto vam je zelja. I svoj cilj uvek stavljate  za prioritet. Svi vec znaju da vam se vasa upornost uvek isplatila.

I sada cete biti spremni da sledite ciljeve za koje znate da ih je tesko ostvariti. Bice tesko, to priznajete, ali za vas ne i neostvarljivo.Nikada se ne stavljate u poziciju da je nesto nemoguce. Za vas ne postoji rec da je nesto nemoguce. Makar i ne ostvarili u potpunosti zeljeno, ipak nekim cete delom ispuniti ono sto ste zamislili.

Voljeni ste kolega, ali nemate ih bas mnogo. Svesni ste da morate da napravite krug onih koji ce vam biti od poverenja. I kako se trudite vi, tako i ocekujete od njih. Trudite se da vasa prijateljstva budu  trajna.

I u ljubavi ste slicni tome, pa nema neke razlike. Uporni ste i istrajni da docekate srecu, i da je cuvate i negujete. Vasi emotivni partneri vas vole i cesto se sazive sa vasim likom i osobinama. Vremenom nauce da je uz vas  garantovana sigurnost, jer uzivaju vase poverenje. I zato ste najuporniji i najuspesniji znak. Zodijak za kojega svi kazu da je neko poseban.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2