Vaga i Strelac:Oktobar im donosi najlepsu jesen ikada!

Vaga i Strelac:Oktobar im donosi najlepsu jesen ikada!

2024-10-06 0 By Admin

Ovim znacima oktobar donosi najlepsu jesen ikada!

VAGA

Ne volite ni da pricate o jeseni, a kamoli da volite to godisnje doba.Ono vas podseca na hladne kise, na suze, na vetar. Inace nije rec o tome da ne volite jesen kao godisnje doba.Imate razlog za to i zato se osecate tako kada nastupi ovo doba godine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da ste imali  povod da se osecate i drugacije, pa vam se sve okrenulo naopako.Bili ste jako srecni i zadovoljni jedne jeseni.Sve je bilo lepo i sve je bilo valjano dok je trajalo.Mnogo ste se nadali i mnoge planove ste poceli praviti.Nesto se isprecilo i vas partner nije bio spreman da se bori sa vama.Jednostavno mu je bilo lakse da odustane od vas i vase ljubavi, nego da se bori.

Bili ste povredjeni i izdani od onog koga ste beskrajno voleli i kome ste verovali. Od tada su sve vase jeseni hladne i tuzne. Imate strah od istog, svaki put kada nastupa ovo doba.I ne slutite da ce za vas ova jesen biti  najlepsa jesen ikada.Vreme je za novi susret i to ce biti sudbonoisni susret u oktobru. Vas susret sa novom osobom koja ce postati vasa prava ljubav. Zaljubicete se i bicete jako ponosni i srecni.To ce biti velika i obostrana ljubav, i jako lepa i iskrena.

Iz dana u dan cete se vise druziti, setati i upoznavati.Otkrivacete nova osecanja, jaca i trajnija.Pravicete nove planove i tako cete oboje shvatiti da mislite racionalno, zrelo i istomisljeno.Jedno drugom cete postati druga polovina i srodna dusa, i zauvek cete shvatiti da ste jedno drugome sudjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2