Bik i Blizanci:Ovo je vasa sudbina za naredne dve sedmice!

Bik i Blizanci:Ovo je vasa sudbina za naredne dve sedmice!

2024-09-11 0 By Admin

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav, srecu, uspeh, ali i za odluke.

 

 BIK

Vasa sudbina za naredne dve sedmice ce biti jako zanimljiva. Moramo da kazemo da je doslo vreme da donesete neke velike odluke. Sada ste stava da ni sami ne znate sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. Ali, morate o svemu dobro da razmislite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vazno da kazemo jeste da postoji neko iz vase proslosti ko o vama i dalje jako misli. Da li cete toj osobi dati priliku, to je samo na vama. Ali, vrlo je vazno da ne ocekujete previse i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama, potrebama, stavovima. Ostalo je ipak samo na vama. Naravno, ne treba nikome da dajete laznu nadu. Da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Ako vam je dovoljno stalo onda prosto treba da zaboravite sve, da zaboravite na ponos, na inat, na ego, i da pustite da vas zapravo vodi vase srce jer ono ume i zna da prepozna sta je za vas zapravo najbolje.

Naravno, ako ste u vezi, treba da imate na umu da su sada pred vama dani kada bi voljena osoba mogla da vam pomene mogucnost zajednickog zivota. To je samo na vama, samo nemojte dozvoliti da pristajete na nesto sto ne zelite. Sada je pravo vreme da svoje zelje stavite na prvo mesto. Mozda to deluje sebicno, ali vi ste predugo mislili na druge. Sada je vreme da se fokusirate na sebe.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2