Ponedeljak,utorak i sreda:Vreme za nove sanse i srecu ovim znacima!

Ponedeljak,utorak i sreda:Vreme za nove sanse i srecu ovim znacima!

2024-06-23 0 By Admin

Naredna tri dana ce biti pravo  vreme  za nove sanse i za srecu ovim znacima!

OVAN

Vasa  je prilika da shvatite da je ovo vreme za nove sanse. Znajte da je vreme za srecu i morate je i prepoznati. Iskoristite  svoju sansu koja vas ceka i samo prepoznajte sansu za svoje  nove korake. Od vas se ceka  da znate sta zelite i prepoznate pravi momenat za novi korak.

 

BIK

Vasa sreca nece uskoro biti na tapetu, pa biste mogli malo da usporite.Tice se vaseg stava, vasih ubedjenja koje prenosite drugima oko sebe. Smatrate da ste nesrecni i da cete takvi i ostati i dalje, umesto da nesto cinite za sebe. I jos nesto, ovih dana  morate shvatiti da sreca ne dolazi sama, morate se izboriti za nju.

 

BLIZANCI

Necemu se nadate kao nikada nicemu pre, i smatrate da ce se vase nade ostvariti ovih dana. Zato su ovi dani vasa sansa za srecu i sve ce biti kako treba. Opustite se jer ce ovo zaista biti vasi sati u kojima cete ostvariti svoje nade. Nesto vazno se privodi kraju i vreme je da se radujete zbog toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RAK

Vec ste bili upuceni  u sve situacije do sada, i imali ste trenutke i srece i tuge. Ipak niste ostvarili ono cemu ste tezili, i postali ste tuzni. Ovo ce biti vase vreme za  novu sansu  i neke nove korake.Vreme je pred vama da donesete jednu veliku odluku.Mozda vas ona usmeri boljim stvarima i zbivanjima.

 

LAV

Sve vase misli ce i dalje biti uz jednu osobu koja vas nije vredna.Mada ste svesni toga, ipak ne mozete naredjivati srcu.Ipak dobro promislite sta cete uciniti, ali ne dajte se ni zavaravati. Ne dajte nikome da urusava vase dostojanstvo.Cak i u ime ljubavi, morate ga sacuvati u nekoj meri.

 

DEVICA

Sanse za srecu  leze u danima pred vama i vi gledajte da ih prepoznate. Vasa osecanja nece biti jasna jer ce biti pomesana. Gledajte da ih malo razbistrite i sortirate po redu. Ne dajte da prave haos u vasoj glavi, veci ih usmerite ka putu zelja i novih koraka koji cekaju na vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2