Vreme srece:Do polovine septembra jednom zodijaku novcana sreca, a ovima emotivna!

Vreme srece:Do polovine septembra jednom zodijaku novcana sreca, a ovima emotivna!

2024-08-24 0 By Admin

Vreme srece bice dani do polovine septembra i ovom zodijaku sledi novcana sreca!

OVAN

Cak i da vas nadje novcana sreca, za vas to nece mnogo znaciti. Vec ste jako vredni i radni, ali vam se nista ne popravlja na bolje. Radicete i vise nego do sada, ali cete biti sami. Ovo su dani da se zapitate zasto uspesan covek poput vas  ostaje  veran poslu, a nije zadovoljan. Vreme je da ostvarite srecu emotivno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Niko vas ne pita za vasu dusu i za vasa osecanja, pa se osecate  zapostavljeno. Vi koji ste slobodn,  trazicete nekoga ko ce vas razumeti bolje.Vi koji ste  u vezi i dalje cete zeleti da cinite sve po svome, i opet cete se zaliti da ste zapostavljeni. Da bi vas partner razumeo, morate mu se nekada i poveriti.

 

BLIZANCI

Imate velike  probleme i nedace, ali cinite sve da se oni srede. Ma koliko se triudili nece vas neka novcana sreca i vreme je da se trudite i dalje.  Mada cete se snaci i nekako petljati, ipak ce vam se desiti da cete uspeti da resite nesto sto vas muci. Nesto sto vam stvara ogroman teret, ali cete ga baciti sa ledja.

 

RAK

Odavno se mrsi  klupko u kojem ste kao u zacaranom krugu.Nikako da vam se  dese stvari koje ce vam pomoci da se izvucete iz komplikovanih situacija. Mozda su bas ove situacije na pomolu kada cete uspeti. Osecanja ce vam biti pomesana i necete  osecati bas neku radost.Radost bi znacila samo pomirenje nekih bliskih osoba, a iskreno sumnjate da ce se desiti ikada.

 

LAV

Za vas  novcana sreca  nije nesto novo, niti toliko zeljeni san.Mada se svi zele naci u poziciji da imaju novac,  ne i vi medju njima.Kod vas su emocije u pitanju i zelite emotivno biti srecni i ostvareni. Za sada ste imali niz razocarenja, a medju njima i jedna osoba koja vas je zavela, pa razocarala.

 

DEVICA

Nista od toga da ce vase nade biti ostvarene, ne bar sve. Slede vam ostvarenja nekih sitnih zelja, ali niste  veliko. San koji sanjate da vam se desi novcana sreca i da mozete putovati, to nije na vidiku. Zadovoljite se sitnicama,  jer srecu cine male stvari.Neka vase nade budu velike, a snovi  skromniji.Bicete mnogo srecniji tako.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2