Subota,nedelja i ponedeljak bice prelepi dani ovim znacima!

Subota,nedelja i ponedeljak bice prelepi dani ovim znacima!

2023-11-24 0 By Admin

Naredna tri dana ce biti prelepi  dani za ove zodijake, ne bas za sve…

OVAN

Vec unapred imate smisljene planove za naredne dane.To bi i za vas trebali biti prelepi dani, ali niste sigurni sta se moze ispreciti. Vreme je da se pokazete kao spremni da gazite sve prepreke, ma kakve one i kolike bile.Ako zelite ostvariti cilj, nista vam drugo i ne preostaje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa osecanja su pomesana ali gledajte da ih sredite. Svakako da ih morate iskristalisati i uciniti bas sve da  budu i cvista i jasna. Morate to znati zbog jedne osobe, ali i zbog samoga sebe.Zabluda nikome ne pomaze, pa ni vama nece biti lako, ali morate sve izvesti na cistinu.I onda ce prelepi dani biti tu, pred vama!

 

BLIZANCI

Mnogo ste nervozni i ponasate se kao da je kraj sveta u momentu, pa onda mnogo drugacije. Sta je sa vama da takomenjate svoja razmisljanja i svoja raspolozenja? Ako su neki neresivi problemi, nista vam tu nece pomoci nervoza. Budite hladne glave i ne dajte se losem uticaju onoga sto vam se zbiva.

 

RAK

Mozda je vreme za malo odmora i da se okrenete boljim stvarima. Jedna osoba ce vas iznenaditi svojim nastupom,  pa se pripremite za raspravu. Mada niste za rasprave sada cete morati da i vi reagujete.Ne dajte nikome  da ostajete duzni, jer  cete imati situaciju u kojoj morate  da date svoj glas.I vama mogu biti prelepi dani pred vama.

 

LAV

Zasto se radujete unapred necemu sto ste zamislili, dok se ne uverite da ce sve da ide kako treba.Sacekajte bar jedan dan da vidite gde ste vi u svemu onome sto se zbiva. Mada uvek znate da resite sve probleme, sada nesto necete moci. Sta li ce biti ono sto necete moci da resite, uprkos svojoj snazi i hrabrosti?

 

DEVICA

Naredni dani ce biti uobocajeni za vas.Mozda ce vas vas partner da ucini  nesto kako bi popravio vase raspolozenje. Bice da je malo zakasnio sa time, jer kada ste cinili sve, on vas je ignorisao. Na svoju vezu cete gledati kao na brod koji lako moze da potone. Ako imate jos emocija, pokusajte da spasete sto se spasti da!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2