Horoskop za naredne dane:Neki znaci ce tugovati,mada ce se neki posebno radovati…

Horoskop za naredne dane:Neki znaci ce tugovati,mada ce se neki posebno radovati…

2024-06-28 0 By Admin

U narednim danima neki ce znaci tugovati,ali ce se ovi znaci posebno radovati.Evo zasto!

OVAN

Naredne dane cete mozda dugo pamtiti. Posebno zelite drustvo jedne osobe ,ali jos cete malo sacekati.Nemojte da odustajete jer cete se posebno radovati samo ako budete strpljivi.Od vas se ocekuje da budete svesni da strpljenje moze da vas dovede do ispunjenja vase velike zelje. Zato  budite strpljivi i sve ce biti kako ocekujete.

 

BIK

Narednih dana cete primati radne instrukcije od jednog  blizanca. Nije vam se daloda se ranije ukljucite u izvrsenje obaveza, pa cete sada raditi dosta.Mada cete ih obavljati bez elana,kada sve zavrsite, bicete prezadovoljni. Videcete kako ce vam se isplatiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ako mozete da se usmerite porodici, bilo bi dobro za sve.Pred vama je veliko resenje koje biste morali doneti uskoro. Radi se o velikoj odluci koju odavno odlazete, ali cete uskoro morati. Mada stalno izbegavate nesto vazno, sada cete biti u takvoj poziciji da cete morati da resite i donesete odluku koja ce sve promeniti.Posebno sto se tice vaseg dusevnog mira.

 

RAK

Niste u poziciji da sami odlucujete, vec stalno zelite neciju pomoc.Nadate se da ce vam partner biti spreman da vam pomogne u svakoj  poziciji.On vam je najveca podrska i vetar u ledja stalno, pa se nadate da ce vam to biti i dalje.

 

LAV

Vec ste se snasli  poprilicno dobro,alibiste jos nesto zeleli. Ipak nece biti bas onakokakozelite,pa cete tugovati narednih dana. Nikako da sagledate stvari sa bolje strane ida iz svega izvucete pozitivno i korisno. Posebno ste tuzni zbog jedne osobe koja vas  nikako da  udostoji paznje, pa vas izbegava.

 

DEVICA

Osecate se ponosno, pa krijete sve sto vam je u dusi.Da ste bas srecni, niste, ali rado krijete od svih svoju tugu i svoje osecaje.Ne zelite da pokazete sa ste tuzni, niti zbog  koga.Jos uvek se drzite gordo, a dokle cete tek cete videti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2