Rak,Lav,Devica:Saznajte sta vam sledi do kraja sedmice!

Rak,Lav,Devica:Saznajte sta vam sledi do kraja sedmice!

2024-10-28 Off By Admin

 DEVICA

Odlican period je pred vama. Nema nimalo sumnje da vas konacno sreca ceka. Do kraja sedmice cete biti znak zodijaka koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je najvise zeleo. Kada to kazemo, pre svega mislimo na polje posla. Mnogo cete raditi, imacete velike planove, mnogo obaveza, ali je najvaznije od svega da znate da ce vam se i isplatiti.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ce ovo biti period za iznenadjenja pa je u skladu sa tim jako vazno da pazite sta obecavate. Ne smete nikome davati laznu nadu. Ma koliko da imali dobre namere, recite onako kako jeste, jer lazna nada itekako moze da razocara ljude i slomi

im srce. Ucinite onako kako vase srce nalaze, ali i razum. A ako se “kose”  misljenja razuma i srca, onda je ovo svakako period kada treba da cinite kako vamn nalaze razum. Do kraja sedmice vas cekaju neke velike odluke. Jako je vazno da nikome ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi ce dobiti cist dokaz emocija i predanosti. Mozda cak i u vidu nekog prstena. No, samo vi znate da li ste spremni za tako veliki korak.

Stranice: 1 2