Rak,Lav,Devica:Saznajte sta vam sledi do kraja sedmice!

Rak,Lav,Devica:Saznajte sta vam sledi do kraja sedmice!

2024-10-28 Off By Admin

Rak,lav i devica ce biti jako iznenadjeni u danima koji su pred nama.

 

RAK

Do kraja sedmice cete moci da kazete da ste dobili novu sansu. Dakle, velike su mogucnosti da cete napredovati na svim poljima, a ovo se pre svega tice posla. U ovim danima cete moci da napredujete i imajte na umu da je konacno doslo vreme da uberete plodove svog rada i truda.

Mnogi rakovi ce do kraja sedmice dobiti poslovnu priliku o kojoj su mastali jako dugo. Ne treba ni u kom slucaju da bezite od mogucnosti da napredujete, jer je vrlo vazno da ne sumnjate u sebe. Sada nje mnogim rakovima problem nedostatak novca ali ce u danima koji slede i taj problem biti resen i to je vrlo vazno da naglasimo.

Na polju ljubavi, takodje slede promene. Slobodni rakovi ce se ludo zaljubiti. Mozda to nece biti susret koji ce biti ljubav na prvi pogled ali nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da se desava nesto lepo na emotivnom polju vaseg zivota, bas kao sto ste vi oduvek zeleli. Ono sto je dalje vazno da naglasimo jeste da vam sudbina sprema iznenadjenja, pa da je u skladu sa tim samo vazno da dozvolite da vas kroz zivot vodi vase srce.

Rakovi koji su sada u vezi ce dobiti dokaz emocija voljene osobe. Mozda sada sumnjate u nju i mislite da niste voljeni ali ce vam jako brzo biti jasno da nema sumnje da ste pronasli nekoga ko je dosao u vas zivot sa namerom da u njemu ostane. Ako budete cuvali ono sto imate, srece vam nece faliti.

 

 LAV

Dragi lavovi, do kraja sedmice svakako da slede iznenadjenja. Neko ste ko sada nije svestan toga koliko je voljen. Vazno je da znate da vam voljena osoba na jedan poseban nacin zeli iskazati svoje emocije.

Mozda vas nece zaprositi ali je izvesno da cete dobiti dokaz koliko ste zapravo iskreno i od srca voljeni.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ce do kraja sedmice lavovi koji su slobodni shvatiti svoju gresku. Moguce je da vi cas niste ni upoznati sa tim koliko vredi osoba koju ste povredili. No, ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ce vam sada uslediti period kajanja.

Mnogi od vas ce pozeleti da vrate vreme.

Da vrate osobu iz svoje proslosti, i da nastave tamo gde su stali. Treba da imate na umu da je to moguce. No, isto tako, jako je vazno da cuvate ono sto imate i da date sebi vremena da spoznate sta zelite. Naravno, vazno je da spoznate i svoje greske i da radite na tome da ih ispravite. Ljubav, mja koliko da bila velika, nikada nije garancija za srecu!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2