Ovan,Bik,Blizanci:Do kraja sedmice sledi vam sreca!

Ovan,Bik,Blizanci:Do kraja sedmice sledi vam sreca!

2024-10-28 Off By Admin

Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka,doslo je vreme da spoznate sta je to prava ljubav.

 

 OVAN

Do kraja sedmice cete biti znak koji ce saznati da je voljen od strane neke bivse ljubavi. Mozda ste sada stava da vam je lepo samima, da ste krenuli dalje, ali nema nimalo sumnje da cete biti jako iznenadjeni kada vam ona dokaze svoju emociju na delu.

Bitno je da nikome ne dajete laznu nadu.

Ako vam nije stalo, u redu je, ali ako vase srce i dalje kuca u ritmu te ljubavi-znajte da nije vazan ni ego ni ponos, ni inat. Da je vazna samo ljubav, i sama spoznaja da imate kraj sebe osobu kojoj ste na prvom mestu.

Moramo da kazemo da je doslo vreme da uzivate u zivotu na pravi nacin, i ponasajte se u skladu sa tim.

Ako ste zeljni nove ljubavi znajte da ce do kraja sedmice uslediti neki zanimljivi susreti. Mozda to nece biti ljubav na prvi pogled ali je jasno da cete konacno spoznati sta je to prava i cista emocija.

Nemojte bezati od ljubavi vec dajte sebi vremena da posle silnih razocarenja prondjete nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin.

Na polju posla ce biti jako zanimljivo. Moguce je da ce uslediti neke poslovne prilike da dokazete svima oko sebe koliko ste zapravo dobri u onome sto radite. Nekima od vas sledi mogucnost da napreduju.

 

 BIK

Ovo je period za iznenadjenja.

Vazno je da kazemo da cete do kraja sedmice moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

Ovo se pre svega tice posla. Imajte na umu da je doslo vreme da dobijete ono sto zelite. Vi ste znak koji je mnogo radio, ali sada ce konacno doci dani da napredujete.

Nekima od vas prilika da promene radno mesto. Nemojte se libiti da prihvatite nove sanse i da prigrlite svoje sanse za uspeh.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da ce vama nastupiti promene na polju emocija. Ako ste sada u vezi imajte na umu da ce vam voljena osoba na delu dokazati svoju ljubav.

Itekako je moguce da ce cak doci i do prosidbe.

Pitanje je sta je ono sto vi zelite, ali je cinjenica da je osoba kraj koje ste ona prava i da vas voli iznad svega. Ako je obostrano, radujte se, sledi vam uspeh bez imalo sumnje…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2