Jarac,Vodolija,Ribe:Vazno je da znate sta zelite do 3.novembra!

Jarac,Vodolija,Ribe:Vazno je da znate sta zelite do 3.novembra!

2024-10-28 Off By Admin

RIBE

Drage ribe,do kraja sedmice cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Imajte na umu da vas cekaju promene. Da cete biti neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli kada je u pitanju posao. Sledi vam poslovna prilika da dokazete svoju moc, svoje znanje, ali pre svega svoju kreativnost.

Ovo je takodje period tokom kojeg cete uspesno resiti neke probleme i kada imate mogucnost promene radnog mesta.

ao osoba koja je oduvek mnogo radila, sada cete konacno biti na adekvatan nacin nagradjeni za sve to i svakako da vam sledi prilika da se uverite da se na kraju svaki rad i trud isplate.

Ako pricamo o ljubavi, znajte da cete do kraja ove sedmice doziveti nesto o cemu niste razmisljali. Moguce je da ce vam se vratiti jedna osoba iz proslosti, ili da ce bar zeleti da se vrati u vas zivot.

Odluku o tome hoce li doci do toga donosite samo vi, ali je jasno da se ona kaje sto nije umela da ceni ono sto je sa vama imala.

Ako ste sada u vezi, znajte da je moguce da cete do 3.novembra cak biti i zaproseni. Jasno je da ste konacno nasli pravu osobu, svoju srodnu dusu, ali imajte na umu da ne treba da ostajete tamo gde vam nije lepo.

No, ako ste voljeni onoliko koliko volite-samo nam ostaje da vam cestitamo. Sreca ce se useliti u vas zivot.

 

 

Stranice: 1 2