Jarac,Vodolija,Ribe:Vazno je da znate sta zelite do 3.novembra!

Jarac,Vodolija,Ribe:Vazno je da znate sta zelite do 3.novembra!

2024-10-28 Off By Admin

 Horoskop do kraja sedmice za jarceve, vodolije i ribe je pred vama.

 

 JARAC

Do 3.novembra ce mnogo toga za vas biti moguce. Moramo da kazemo da ce dani do kraja sedmice biti ujedno prilika da istrajete u svemu sto pozelite. Ovo ce biti dani tokom kojih cete doci do svog cilja kada je u pitanju posao. Mnogo cete raditi ali je vrlo vazno da kazemo da ce vam se rad i trud zapravo isplatiti. Ovo je prilika da spoznate gde ste gresili ali i da se uverite u to da je zivot samo jedan.

Samim tim, kao neko ko je mnogo radio, sada cete biti i znak koji ce moci da kaze da je nagradjen za svoj rad i trud.

Ono sto dalje treba da pomenemo jeste da ce ovo biti dani tokom kojih ce se okrenuti kolo vase srece i na polju ljubavi. Slobodni jarcevi ce upoznati osobu koja ce ih mozda oduseviti jako brzo i jako lako. Mozda ce to cak biti i ljubav na prvi pogled. Cak i u slucaju da ste sada sami i slobodni, i razocarani u emocije, nemojte bezati od nove ljubavi.

To sto ste imali tu nesrecu da jednom naletite na osobu koja je pogresna nikako ne znaci da ce vam se ista prica desiti ponovo.

Ako ste sada u vezi, do 3.novembra cete spoznati da je osoba koju volite iskrena prema vama. Mozda cete se uveriti da je ona neko ko je zasluzio da se borite za nju, i da je ona neko ko ume da ceni vasu ljubav, vasu predanost, sve one lepe stvari koje cinite za nju.

No, bilo kako bilo, posle mnogo razocarenja, do 3.novembra vama sledi novi pokusaj i nova sansa da se izborite za svoje snove. Ovo je period kada ce kolo srece da se okrene u vasem smeru. U smeru radosti koju ste vi svakako zasluzili.

 

VODOLIJA

Ovo je jako lep period za vas. Do 3.novembra ste neko ko ce moci da kaze da je dobio novu sansu. Itekako, ovo je sedmica tokom koje ce sreca biti na vasoj strani pa je vrlo vazno da znate da vas voli jedan lav koji je stalno u vasoj blizini. Mozda vi mislite da vas on ne voli na taj nacin, da u vama vidi samo prijatelja, ali je prava istna drugacija.

Do kraja ove sedmice ce vam biti jasno da imate mogucnost da promenite neke stvari u svom zivotu.

Ako ste spremni za novu ljubav, sada samo treba da se prepustite jer cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali, nakon niza suza. Ako ste sada u vezi znajte da samo treba da cenite osobu sa kojom ste. Mozda vam ona ne pokazuje ljubav i naklonost na nacin na koji vi zelite, ali ce u danima koji su pred nama mnogo toga biti jasnije.

Na polju posla vas ceka mnogo obaveza, jako je vazno da se snadjete, i da dobro organizujete kako bi ste mogli da izadjete na kraj sa svim zadacima koji vas cekaju.

Jako je vazno da kazemo da ne smete dozvoliti da vas privatni zivot ispasta zbog poslovnog, niti obratno.

Naravno da nece biti lako da nadjete vremena za oboje, ali zaista vas ceka sedmica tokom koje cete morati da odredite svoje prioritete.

Vazno je da dodamo da ce nekim pripadnicima vaseg znaka u ovoj sedmici karma spremiti jedan ne bas lak zadatak. Moracete se suociti sa posledicama svojih odluka i dela. Iz tog razloga je vrlo vazno da pazite sta radite, sta zelite, i pre svega sta obecavate. Bitno je da nikome ne dajete laznu nadu. Ovo je zaista period tokom kojeg je istina najbolji izbor. Pa cak i ona najbolnija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2