Sati koji slede tokom naredna tri dana promenice zivot iz korena ovom zodijaku!

Sati koji slede tokom naredna tri dana promenice zivot iz korena ovom zodijaku!

2024-10-27 0 By Admin

VAGA

Prijatelji vas nagovaraju da obratite paznju na jednu devicu. Uvericete se da cine pravu stvar, jer necete biti ravnodusni. U narednim danima cete uci u novu vezu i vreme je da se radujete sreci. Velike su vam sanse da se zaljubite ludo, ali i da vam ljubav postane obostrana.

 

SKORPIJA

Jedan muski lik ce vas prijatno iznenaditi, a da se tome niste nadali. O njemu ste mislili drugacije, ali srecom, nije tako. Uvericete se u njegovu dobrotu i namere njegovog srca. Bice vrlo ciste i postene. Ako ste ga ignoirisali do sada, sada slede promene.Prihvatite ga punim srcem  jer ste jako slicni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jedan lik u vasoj blizini zeli da vam ometa vase planove. Namerno vas prati i cini vam spletke kao da zna vase planove. Mozda je to neko iz blize okoline pa morate biti oprezni. Vreme je da otkrijete ko su vam prijatelji, a ko se pravi da vam je prijatelj.

 

JARAC

Naivno verujete u paznju jedne osobe, misleci da vas voli.Verujte da zeli samo avanturu.Bolje je da se sada uverite da nema dobre namere. Bice vam lakse sada kada osecate blagu zaljubljenost, nego da je zavolite, a ona vas izigra.To bi vas jako zabolelo, jer vec ste bili povredjeni.

 

VODOLIJA

Bili ste kao kralj u ocima jedne osobe, ali sada gubite to mesto.Vreme je da se uverite da ste pocinili veliku gresku. Sta je u pitanju, tek mora da otkrijete, pa se potrudite da saznate sta vas sada deli.Do skoro vas je spajalo nesto posebno.

 

RIBE

Neko vas voli posebno i pravo je vreme da se zna volite li vi tu osobu.Vreme je za obostrana osecanja i da se zna sta vam je ciniti.Vasa ljubav je  tako lepa i radujte se osecanjima svoga srca.Ono vas voli i vuce ka njoj, ali vas koci vas ponos.Zgazite ponos i ne gusite osecanja, za radi lepe ljubavi i srecnijih dana.

Stranice: 1 2