Sati koji slede tokom naredna tri dana promenice zivot iz korena ovom zodijaku!

Sati koji slede tokom naredna tri dana promenice zivot iz korena ovom zodijaku!

2024-10-27 0 By Admin

Sati koji slede tokom naredna tri dana, promenice zivot iz korena ovom zodijaku!

OVAN

Vasa osecanja ce biti posebno lepa, ali samo zbog jedne osobe. Usunjace vam se u srce kao nikada niko pre. Sati koji slede promenice  vas zivot iz korena. Vreme je i bilo da se okrenete emotivnom polju, pa se radujte nenadanoj sreci.

 

BIK

Srce vam se uzbunilo zbog jedne vesti i vreme je da budete odlucniji. Pokazite malo vise volje za rad i za nove korake. Novi dani donose nove promene i vas ce se zivot menjati iz korena. Dobicete poslovnu ponudu koju treba da prihvatite sa radoscu, a ne sa mrzovoljom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ako je iko zasluzio pohvale za vredan rad u zadnje vreme, to ste vi. U narednim danima se nadate jednoj osobi ali i pohvalama sa druge strane. Dali ste svoj maksimum, pa ako jedna osoba nije zadovoljna, neka ona radi.Vama je svakako vreme da se odmorite.

 

RAK

Vreme je da priznate da vas jedna osoba svakim danom iznenadjuje sve vise.Ranije niste primetili njen rad i vrhunsku inteligenciju. Ili ste bili slepi kod ociju, ili niste obracali paznju.Sada je pravo vreme da joj skinete kapu i izvinete se sto joj niste dovoljno verovali.

 

LAV

Slede vam jako lepa iznenadjenja od jedne osobe. Bice da se radi bas o onoj koja vuce vase misli. Poslace vam poruku koju morate da uvazite.Sadrzaj poruke ce doneti promene koje ce menajti vas zivot iz korena. Konacno je vreme da se za ljubav uzvrati ljubavlju.

 

DEVICA

Zanosni i lepi, postacete san jedne vage a da necete ni znati. Tek ce vas na to usmeriti vasi dobri prijatelji. Vreme je da im zahvalite za trud i da pokazete da niste ravnodusni. Nista ne gubite ako ne pokusate uci u novu vezu. Mozda iz svega proizadje nova i velika ljubav.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2