Novembarske ljubavi:Nekome novembar donosi pravu ljubav,nekome najvece razocarenje…

Novembarske ljubavi:Nekome novembar donosi pravu ljubav,nekome najvece razocarenje…

2024-10-27 0 By Admin

VAGA

Srce vam je ostalo tamo gde ste imali svoj zadnji poraz. Bio je to krah jedne vase veze na koju ste polagali. Vasa ljubav je bila lepa i ugasla  je iznenada, pa ste se nadali da ce se dici iz pepela.I ne slutite da ste ponovo na plamenu  stare ljubavi.Bicete na pocetku srece ponovo.

 

SKORPIJA

Nova novembarska ljubav ce vas  zateci nespremne.Srescete se sa jednim ocima i to ce biti sve ono sto ste i  sanjali.Niste ni pomislili na novu vezu, a ona ce vam se upravo desavati tokom novembra meseca.Zaljubicete se i bicete jako srecni i zadovoljni.

 

STRELAC

Vec ste svesni da necete uspeti u svojim namerama. Znate da su vazne, ali da nemaju sanse, ne bar za sada. Zato budite spremni da se  za sada  okrenete nekim drugim stvarima.Svoj plan samo pomerite za neko bolje vreme. Verovali ili ne, sada nije to vreme.

 

JARAC

Mnogo ste zaposleni u zadnje vreme  i mnogo se trudite. Okrenite se malo i boljoj strani zivota, pa se malo odmorite od obaveza .Zasto se ne biste  malo vise druzili, osim sto samo radite?Ucinite nesto i za sebe jer pare se potrose, a zivot prolazi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Iz dana u dan postajete sve nervozniji zbog jedne osobe.Ili vam se suprostavlja ili vas iritira. Nadjite razlog tome i saberite neke cinjenice. One ce vas uputiti u pravom smeru,samo ako ih prihvatite. Mozda vam se previse svidja pa vam se osecanja kose sa ponosom da joj to i priznate.

 

RIBE

Ne vodite racuna o proptoku vremena, ali ce vas novembarski dani podsetiti.Mozda je vreme da saberete sta ste vremena propustili. Mozda je sada vreme da ozbiljno razmislite o novim koracima.Ako nikada pre, sada je pravo vreme da ucinite jasan i vazan potez.Bas onaj koji ce da promeni sve u vasem zivotu.

 

Stranice: 1 2