U zadnjim danima oktobra,ova tri znaka ce konacno dobiti poruku od bivse ljubavi!

U zadnjim danima oktobra,ova tri znaka ce konacno dobiti poruku od bivse ljubavi!

2024-10-26 Off By Admin

  SKORPIJA

U zadnjim danima oktobra cete biti znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje snove. Jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Stize vam poruka od te osobe koja je u medjuvremenu spoznala koliko vi vredite.

Dakle, pomirenje je moguce, i izvesno, i samo vi znate da li je to ono sto  zelite.

Bitno je da ne dajete laznu nadu, da budete iskreni, pa makar to znacilo da cete nekome slomiti srce.

No, najveci broj pripadnika vaseg znaka ce moci da kaze da je srecan, jer ce sama cinjenica da vasa bivsa ljubav sa vama zeli jos jednu sansu vama biti dovoljna za srecu. Pomirenje ce biti moguce i izvesno, samo je pitanje sta vi zelite. No, vas bivsi partner ce svakako uciniti prvi korak, i preci preko ponosa. Neka vi budete osoba koja ce uraditi isto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ovo je vas srecan period. U zadnjim danima oktobra cete biti neko ko ce dobiti dokaz necijih emocija. Vazno je da znate da ste voljeni. Da vas bivsi partner sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce doci do toga, to samo vi znate, ali je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih snova, zelja, planova.

Ako tu bivsu ljubav volite i dalje, znajte da nema nimalo sumnje da samo treba da predjete preko ponosa, preko ega, preko inata…

Jer, emocije treba da pobede, uvek, zauvek. Naravno da ne treba tek tako da nekome prastate, da se vracate na staro tek tako, ali je vrlo vazno da ne dajete laznu nadu. Budite otvoreni u pokazivanju svojih emocija, ali ne zaboravite da je iskreno vazno da cuvate svoje srce koje je vec jednom bilo povredjeno.

Neka vam vas bivsi partner dokaze na delu da se kaje sto nije umeo da vas ceni. Da se promenio. Samo pustite da vas vodi srce, i dajte sebi vremena da spoznate sta zelite… Od vas zavisi koliko cete srece imati.

 

Stranice: 1 2