Skorpija vlada do 21.novembra:Nova ljubav ce se uskoro useliti u srca ovih znakova!

Skorpija vlada do 21.novembra:Nova ljubav ce se uskoro useliti u srca ovih znakova!

2024-10-25 0 By Admin

VAGA

Mnogo radite i ne pomisljate na emocije i emotivno polje. Idete za obavezama i zurite kako biste postigli planove. Imate  nesto u mislima, ali odredjena osoba vam se stalno izmice. Mada biste joj poslali koji pogled, ona vas izbegava. Ucinite nesto na tom polju.

 

SKORPIJA

Imate ljubav koja vam je prioritet, ali nikako da je ispoljite. Vase voljeno bice je trenutno u stanju razmisljanja. Vreme je da se nadjete na pola puta sto se tice tolerancije. Ako zelite da izgladite bas sve nesporazume, vi se nemojte trsiti ponosom, vec razumevanjem i oprostajem.

 

STRELAC

Mada ste previse zaposleni, imacete jos vise obaveza. Vase radno polje se siri, i sami sebi namecete vise obaveza. Vreme je da znate da vas obaveze prosto guse i da biste morali da predahnete. Vas zivot deluje kao da ste vencani sa poslom, pa je vasa relacija samo posao i kuca.Gde je tu ljubav?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je da priznate da vas jedna  vodolija zapostavlja. Mnogo je volite i spremni ste joj se posvetiti u svemu. Uskoro cete pronaci mnoge cinjenice koje su ukazivale na to, a da niste uvideli. Sada ce biti pravo vreme da se suocite sa istinom.I shvaticete da oboje cinite greske.

 

VODOLIJA

Niko vam se nece  radovati uskoro ako se ne opametite. Vec dugo terate po svome i vucete tvrdoglave poteze. Vreme je  da se nadjete u dogovoru sa onom koja vas voli. Mada i ona gresi, nemojte da joj zamerate bas na svemu. Uskoro morate znati na cemu ste, pa popravljajte sta mozete.

 

RIBE

Imacete mnogo obaveza i u danima pored sobom. Moracete se malo okrenuti i svojim osecanjima i srcu. Vase emotivno polje je prazno, pa gledajte da se okrenete sebi. Pokusajte biti svestrani jer vi to mozete. Samo budite mudri da postizete obaveze, ali da ne zanemarujete svoj emotivni svet.

 

Stranice: 1 2